Ľudia sa smiali z jej nôh – potom zdieľala fotografiu a všetkým zavrela ústa

Jacqueline Adanová dobre vie, že niektorí ľudia priamo milujú kritizovať tých ostatných. Sama sa stala obeťou internetovej šikanovany a jej vzhľad neľútostne komentovali aj náhodní okoloidúci.

Američanka už celé roky bojuje s vážnou nadváhou. Keď vážila 200 kg, povedala dosť … Začala sa zdravo stravovať a každý deň sa hýbala na čerstvom vzduchu. Za krátku dobu sa jej podarilo schudnúť neuveriteľných 150 kg – jej chudnutie si ale vybralo daň v podobe ovisnutej kože. To jej ale nezabránilo v tom, aby si neobliekla plavky a nešla si zaplávať! Bohužiaľ, našli sa aj ľudia, ktorí jej odvážne rozhodnutie okamžite skritizoval … Jacqueline na svojom Instagramu napísala:

„Pred niekoľkými týždňami som bola na dovolenke v Mexiku. Po neskutočne dlhom čase som mala možnosť si obliecť plavky a zaplávať. Skôr som sa zahaľovala ako to len šlo. Schudla som – a to veľa – pri bazéne som sa ale znovu cítila ako dievča, ktorá váži 200 kg … A znovu to začalo. Pár, ktorý ležal neďaleko ma, začal prstom ukazovať na moje nohy a smiať sa.

Zhlboka som sa nadýchla a išla plávať. Pre niektorých z vás nešlo o nič výnimočné, pre mňa to ale bol veľmi dôležitý okamih. Neutiekla som. Zmenila som sa a viac si verím. Viem, že moja koža vyzerá zle a nie som so svojím telom spokojná. Viem, že sa zo mňa ľudia budú smiať, ale niečo som si sľúbila. “

„Úprimne, bola som smutná, keď som musela počúvať komentáre, ale sľúbila som si, že nedovolím, aby ma niekto ponižoval a nebudem sa cítiť zle len Preto, že niekto iný má problém s tým, Ako vyzeram. Nedovolím, aby mi niekoho pripomienky zničili život. Už viem, Ako chce žiť a idem si za tým.

Tí ľudia ma nepoznajú. Nemajú poňatia, ako ťažko som drela, aby som schudla. Nemajú právo na mňa ukazovať prstom. Alebo mi čokoľvek vyčítať. Preto … som sa na nich jednoducho usmiala.

Pamätajte, že nezáleží na tom, ako veľmi nás druhý kritizujtú. Dôležité je, ako si s nimi dokážeme poradiť. Milovať seba samého je ťažká úloha, ale musíme sa o to pokúsiť neustále. Pravda je taká, že vždy sa nájde niekto, kto nás s radosťou skritizuje. Preto musíme milovať samých seba a s úsmevom na perách bojovať o svoje šťastie. “

Jacqueline si zásluži obrovský obdiv! Na tých, ktorí nedokážu nič iné ako kritizovať, nemáme slov.

 

Chod hore