Fotku so svojím synom poslal matke. Kvôli jednému malému detailu obletela internet

V dnešnej modernej dobe si so svojimi blízkymi nevymieňame iba SMS správy, ako tomu bolo predtým. S nástupom sociálnych sietí sme začali posielať najrôznejšie fotografie z nášho života.

Medzi rodinou predovšetkým posielajú rodičia fotky svojich detí, a ak ide o novorodenca, je príval týchto roztomilých fotiek ešte väčší. Inak tomu nebolo ani v prípade muža na fotografii.

Chcel sa svojej matke hrdo pochváliť spoločnou fotkou so svojím novorodeným bábätkom, požiadal teda svoju manželku, aby ho odfotila a fotografiu následne bez rozmýšľania odoslal mamičke.

Lenže občas sa môže stať, že sa na fotografiu objaví niečo, čo tam vôbec nemalo byť alebo niečo, čo vyzerá úplne inak, než ako by malo. Jedná sa o malý detail, ktorý môže všetko nadobro zmeniť.

Keď sa na fotku pozriete znova, malá detská nožička, ktorá sa nachádza medzi nohami muža, vyzerá skôr ako oteckove prirodzenie. Pochopiteľne, že tento nie veľmi vydarený záber pobavil celú rodinu, navyše začal aj kolovať na internete, kde sa stal veľkým hitom.

Chod hore