Pamätáte si na lovca krokodílov Steva Irwina? Pozrite sa, ako dnes vyzerá jeho dcéra!

Prírodovedec z Austrálie, Steve Irwin, sa tal slávnym po celom svete po odvysielaní programov o voľnej prírode. Lovca krokodílov si diváci zapamätali vďaka jeho zaujímavej prezentácii, vtipnému austrálskemu prízvuku a špecifickému vyjadrovaniu.

V roku 1998 sa mu narodila dcérka Bindi Sue, ktorú pomenovali na počesť dvoch najobľúbenejších Stevenových krokodílov. Dievča zbožňovalo otcovu prácu a ten sľúbil, že jej pomôže pri tvorbe jej vlastného programu.

V roku 2006 sa odborník na oblasť voľne žijúcich živočíchov rozhodol natočiť krátky príbeh o rajach. Natáčanie sa malo stať súčasťou budúceho programu jej dcéry. Steve sa snažil zachytiť plávajúcu raju, ktorá sa nachádzala vo vzdialenosti dvoch metrov, no ryba sa zrazu otočila a prebodla jeho srdce špicatým chvostom.

Bindi Sue zostala bez otca vo svojich 7 rokoch a všetky povinnosti a výchova padli na matkine ramená. Terry, Stevova manželka mu prisahala, že sa už nikdy nevydá.

Život Steva Irwina sa odzrkadlil v práci jeho vlastnej dcéry Bindi Sue. Venuje sa filmovaniu komunikácie medzi zvieratami a obhajuje ochranu životného prostredia. Okrem toho profesionálne tancuje a spieva.

Jej profil na Instagrame má viac ako pol milióna fanúšikov a krásu mladej ženy ocenili mnohé módne časopisy, vrátane stoviek najkrajších žien Austrálie.

V súčasnosti má 19 rokov a za sebou už tucet programov o zvieratách, 5 hudobných albumov a 2 role vo filmoch. Úspech dosiahla aj vďaka cieľavedomosti a výchove svojich milujúcich rodičov.

Na pamiatku slávneho prírodovedca bola na Hollywoodskom chodníku slávy položená hviezda s jeho menom. V Austrálii sa na jeho počesť pomenovala zoologická záhrada a láska k prírode sa vďaka obom rodičom preniesl aj do ich detí, ktoré tieto informácie budú aj naďalej zveľaďovať. 

zdroj:videoboom.cc

Chod hore