Pozrite sa, ako schudla najslávnejšia hollywoodska herečka. Skoro by ste ju nespoznali

Téma týkajúca sa chudnutia je u žien omnoho populárnejšia ako u mužov, najmä teraz, keď je pred nami sezóna plaviek. Mnohí zaujíma odpoveď na otázku: „Ako jesť, aby sme nepribrali?“

Vo všeobecnosti je známe, že najväčší úspech vo filme dosahujú ženy, ktorých rozmery sa podobajú tým modelkovským. No nie vždy to je tak, dôkazom je napríklad hollywoodska herečka Melissa McCarthyová!

Táto žena je známa najmä vďaka svojej korpulentnej postave a možno aj to bol dôvod, prečo si prostredníctvom filmov získala lásku publika.

Jej kariéra začala účinkovaním v seriály „Ženy z rodu Gilmorovcov“, „Mike & Molly“ či vo filme „Dámska jazda“ a mnoho iných.

Nadmerná váha jej nezabránila v tom, aby sa stala jednou z najžiadanejších hollywoodskych herečiek.

V roku 2005 sa vydala za Bena Falcona s ktorým majú dve dcérky – Vivian a Georgette.

V poslednej dobe si fanúšikovia všimli, ako ich milovaná herečka schudla. Niektorí boli dokonca sklamaní, keďže podľa ich slov, jej nadváha bola akýmsi znakom jej dobrého charakteru a veselosti. Boli aj takí, ktorí schudnutie schvaľovali.

Pripomíname, že pri výške 157 cm vážila Melissa približne 110 kg. Vždy bola tou, ktorá podporovala ženy kyprejších tvarov a verila, že môžu byť krásne s akoukoľvek váhou.

Nikdy som nepociťovala, že by som na sebe mala niečo zmeniť. Myslela som si: ak potrebuješ niekoho iného, choď a nájdi si ho,“ povedala v jednom rozhovore.

Ako ale viete, nadbytočné kilogramy nemajú dobrý vplyv ani na naše zdravie. Okrem toho, sa herečka rozhodla dať dobrý príklad aj svojím deťom, aby sa pridržiavali zdravého životného štýlu.

Začala teda dodržiavať pravidlá uhľohydrátovej diéty: konzumovala väčšinou bielkovinové produkty a množstvo sacharidov bolo znížené na minimum. Okrem toho sa začala venovať športu a upravila si aj svoj režim spánku.

So samotným chudnutím začala už v roku 2015. Doposiaľ sa jej podarilo schudnúť 30 kg a je odhodlaná pokračovať ďalej. Veríme, že to nevzdá a bude si môcť svoj život užívať všetkými možnými spôsobmi!

 

zdroj:videoboom.cc

Chod hore