Deti kúpili otcovi to isté auto, ktoré pred 17 rokmi predal, aby zachránil ich matku a mali peniaze na liečbu jej rakoviny

Deti dali svojmu otcovi starý Mustang GT z roku 1993 – to isté auto, ktoré muž pred 17 rokmi predal, aby zaplatil liečbu svojej ženy. Tento model Mustangu bol pre Wesleyho Rayana najcennejšou vecou, dokonca mu dal názov Christina (s odkazom na romána od Stephena Kinga).

Jeho deti, Jake a Jenny, stále spomínajú na to, ako sa ich otec hrdil pri šoférovaní po uliciach San Antonio v americkom štáte Texas.

Všetko sa zmenilo, keď začiatkom roka 2000 bola Wesleyho žene diagnostikovaná rakovina vaječníkov. Muž obetoval svoj drahocenný Mustang, aby mohla jeho rodina prežiť toto neľahké obdobie.

Via Jake Ryan / Facebook

 

O svoj príbeh sa podelil aj s miestnymi médiami:

„Ani som o tom nepremýšľal. Hneď som vedel, čo treba robiť. Účty a ťažká cesta, ktorou si moja žena musela prejsť – Nechcel som mať obavy, že budeme mať nedostatok finančných prostriedkov.“

 Via Jake Ryan / Facebook

Trvalo viac ako 10 rokov, kým sa jeho dvom deťom podarilo naspäť kúpiť spomínaný automobil. Nemohli vymyslieť lepší spôsob, ako svojmu otcovi poďakovať za všetko, čo pre nich počas týchto ťažkých rokov urobil.

Muž našťastie nikdy nestratil kontakt na nového majiteľa auta a keď mala finančné problémy, uverejnila inzerát a Jake neváhal a zavolal jej, aby sa dohodli na kúpe.

Via Jake Ryan / Facebook

Tak sa stalo, že 1.septembra stál Wesley pri novom aute so zaviazanými očami. Deti sľúbili, že mu urobia prekvapenie, no mužovi ani nenapadlo, že Christina bude týmto prekvapením.

Keď nakoniec uvidel svoj darček, nedokázal sa ubrániť slzám. Objal svoje deti aj ženu, ktorá sa pred 13 rokmi vyliečila z rakoviny.

„Mal som obrovské šťastie, že som ju našiel a vedeli sme sa dohodnúť. Keď sa nám podarilo otca prekvapiť, nedokázal v sebe udržať svoje emócie, nikdy nezabudnem na tento moment. Všetka naša snaha sa nakoniec vyplatila.“

Jake sa podelil o video aj na svojom facebookovom profile…

https://www.youtube.com/watch?v=Zjzokr3INBE

Jeho príspevok vyvolal tisíce nadšených komentárov a ich príbeh sa tak šíri aj ďalej prostredníctvom médií.

Chod hore