Ženatý muž zbadal nádhernú ženu. Cítil, že svoju manželku podvádza. Potom urobil TOTO

Jason Hawlett je šťastne ženatý otec dvoch detí. Jedného dňa stál v rade pri pokladni a všimol si nádhernú ženu.
Akonáhle si uvedomil, že žiadostivo zíza na cudziu ženu, cítil sa ako keby bol manželke neverný .. Tieto myšlienky zdieľal so svojimi priateľmi na Facebooku.

„Bol som v obchode kúpiť niekoľko“ chlapských „vecí, poznáte to, pinzetu, klieštiky na nechty, nožnice na chlpy v nose, hovädzie mäso, sardinky … Keď som išiel k pokladni, zbadal som ženu, z ktorej sa mi skoro podlomili kolená. Pomyslel som si – „Wow! Chlapík, ktorý s ňou je, má ale šťastie! „.

Ako sa ale ukázalo neskôr, kráskou v rade bola v skutočnosti jeho manželka! Keď ju zbadal, chcel ju osloviť ale nakoniec sa rozhodol, že sa na ňu bude len z diaľky pozerať. Keď tak stál a premýšľal, došiel k niekoľkým záverom, ktoré neskôr zverejnil na Facebooku.

„Po prvé, som bol jej krásou očarený nanovo. Viem, že je to nádherná žena a vôbec som nečakal, že ju v ten deň stretnem. To spôsobilo, že som sa na ňu začal pozerať inak.

Po druhé, nemala ani najmenšie tušenie, že som stál za ňou vo fronte. Bolo to tak dobre ale aj zle zároveň. Teší ma, že nepozerá po iných, ale kvôli tomu si nevšimla ani mna. Uvedomil som si, aké som mal šťastie že som ju stretol. Musel som sa naozaj snažiť aby súhlasila a šli sme na prvé rande. Na okamih som pocítil sklamanie a smútok, pretože dnes sa na mňa ani raz nepozrela. Nakoniec som si ale získal jej srdce aj napriek svojim nedokonalostiam a nízkemu sebavedomie. “

SOURCE: FACEBOOK

„Po tretie, neskutočne som sa tešil pri pohľade na tohto sebavedomého, nezávislého, nadaného, ​​skromného, ​​zábavného, ​​milého, ústretového a úžasného človeka. Keď vzala nákupné tašky, nezadržal som ju. Len som sledoval ako pomaly vychádza z obchodu, obľubujúci v myšlienke, že je to moja manželka. Milujem ju a všetko čo robí. “

SOURCE: FACEBOOK

Všetky páry si z tohto príbehu môžu vziať ponaučenie. Je dobré sa občas pozrieť na vašu polovičku očami cudzieho človeka a uvedomiť si, aké máte šťastie.

Zdieľajte tento článok na Facebooku so svojimi priateľmi!

Chod hore