72-ročná žena sa vydala za 19-ročného chlapca. Milujú sa od prvého dňa a to nie je všetko…

Láska kvitne v každom veku! I Kým Almeda Errell (72) už je babičkou šiestich vnúčat, jej manžel Gary (19) sotva získal právo voliť.

Neobvyklý pár sa prvýkrát uvidel na pohrebe Almedina syna Roberta († 45). Podľa vtedy sedemnásťročného Garyho to bola láska na prvý pohľad. „Prvá vec, ktorá ma k nej pritiahla, boli jej krásne, prekrásne modré oči. A tiež jej osobnosť, „zveril sa pre denník The Daily Mail.

Na smútočnom obrade však nemali možnosť spolu viac prehovoriť. K tomu došlo až pri druhom náhodnom stretnutí na narodeninovej oslave. „Vždy je veselá a usmievavá, veľmi dobre sme si sadli. Chémia medzi nami bola skvelá, „rozprával mladík. „Všetko na nej ma upútalo už od prvého dňa,“ dodal.

 

A rovnako to videla aj jeho nevesta. „Pozrela som sa mu do očí a zamilovala som sa,“ vyhlasuje Almeda. Matka štyroch detí priznáva, že sa po smrti svojho manžela, za ktorého bola vydatá 43 rokov, cítila osamelo. Teraz je presvedčená, že zvyšok svojho života strávi s Garym.

Po iba dvoch týždňoch randenia došlo k dôležitému kroku. Gary ALMED ju požiadal o ruku a ona súhlasila. O ďalších šesť dní neskôr prišiel na rad skromný obrad. Pár vraj okamžite vedel, že sa jedná o osudovú lásku a pripadalo im zbytočné na čokoľvek čakať. Keď uvážime vek nevesty, najskôr to bolo celkom rozumné.

Almeda našťastie zdieľala Garyho zamilovanosť. „Vedela som, že to je ten, s ktorým by som chcela stráviť svoj život. Ten vekový rozdiel ma nikdy nedesil, „vyjadrila sa. Teraz sú spolu dva roky a ich šťastie vraj naďalej trvá, hoci niektorí členovia rodiny prijímajú vzťah trochu chladnejšie. Jeden z Almediných synov s ňou napríklad od svadby neprehovoril.

„Nikdy ma nepriťahoval mladšie ženy. Dokonca ani keď mi bolo 13 alebo 14. Vždy som mal slabosť pre staršie ženy, „zveril sa mladý manžel. Nuž, láska je láska.

 

zdroj:news.com.au

Chod hore