Uvarila jeden pohár krupice, aby pripravila najchutnejší koláč všetkých čias!

Koláč bez pečenia je jedným z najintenzívnejších kulinárskych vynálezov. Naši redaktori opakovane potešili čitateľov s rôznymi cheese cake, pudingmi a závitkami, ktoré je možné pripraviť bez zbytočného rozruchu s cestom a rúrou. Dnes sme pripravili ďalší úžasný recept, ktorý vás pokorí svojou chuťou.

domáce koláč bez pečenia

Krupicový koláč sa bude páčiť aj tým, ktorí neznášajú túto mliečnu kašu. Hlavnou vecou je nepovedať, z čoho je skutočne pripravený dezert.

Krupicový koláč

Ingrediencie

250 g smotanového masla

1 l mlieka

200 g cukru

3 žĺtky

200 g krupice

900 g zaváraných broskýň

20 g želatíny

1 čaj. lyžička kakaa

Príprava

  1. Uvarte mliečnu krupicovú kašu a stále ju miešajte. Nechajte vychladnúť.  domáce koláč bez pečenia
  2. Zmiešajte zmäkčené maslo s cukrom, potom pridajte žĺtky jeden po druhom a pokračujte v šľahaní. domáce koláč bez pečenia
  3. Do vaječnej zmesi pridajte 1 lyžicu chladenej krupicovej kaše. Miešanie, kombinujte komponenty, kým sa nedosiahne jednotná konzistencia. Nakoniec výslednú zmes rozdelíme na dve časti a do jednej z nich pridáme kakao. domáce koláč bez pečenia
  4. Na dno nádoby na pečenie položte piškóty. Potom položte druhú vrstvu kávového pudingu a tretiu vrstvu bielej. Umiestnite dezert v chladničke. domáce koláč bez pečenia
  5. Vylejte kvapalinu z pohára broskýň. Do sirupu pridajte želatínu a nechajte ju niekoľko minút, aby sa napučila. Potom zmes zahrievajte vo vodnom kúpeli, kým sa želatína úplne nerozpustí. domáce koláč bez pečenia
  6. Broskyne rozmiešajte s mixérom do stavu kaše. Želatínová zmes sa pridá do broskyňového pyré. domáce koláč bez pečenia
  7. Vyberte koláč z chladničky a na vrch nalejte ovocno-želatínovú zmes. Potom dajte dezert späť do chladničky. Počkajte, kým želé nie je úplne stuhnuté. domáce koláč bez pečenia

Bon appetit! Nezabudnite zdieľať tento recept skvelého dezertu so svojimi priateľmi.

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
Koláč bez pečenia je jedným z najintenzívnejších kulinárskych vynálezov. Naši redaktori opakovane potešili čitateľov s rôznymi..." />