Aké to je zariskovať a vsadiť všetko čo vlastníte na jeden hod v rulete?

Ashley Revell: “Ten hod bol najúžasnejší moment môjho života. Je to klišé, ale čas sa zastavil.” Toto sú slová Ashleyho, ktorý vsadil všetok svoj majetok na jednu farbu v rulete, je to to o čom väčšina hráčov sníva, ultimátna stávka. Ľudia vravia, že nikdy nemôžete poraziť pravdepodobnosť, a majú pravdu.

Začalo to všetko ako nevinný rozhovor s kamarátmi v bare, kde jeden z nich povedal, že by bolo skvelé ísť do Las Vegas a vsadiť všetko na jeden hod. Samozrejme všetci boli podgurážení alkoholom a preto sa to javilo ako skvelý plán. Ďalší deň však Ashley nevedel vyhnať tú myšlienku z hlavy a čím ďalej tým viac nad tým rozmýšlal. Kedže nebol ženatý nemal žiadne deti ani záväzky, tak to bolo teraz, alebo nikdy.

A teda začal predávať všetko, čo mal, rolexky, BMW, golfové palice proste všetko, čo malo neakú hodnotu. Podarilo sa mu našetriť £76,840,  ráno sa vybral do Plaza Casino and Hotel, kde dostal veľkú kopu chipov, v tomto momente nevedel, či staví na čiernu alebo na červenú.

 Ako Ashley vraví “Krupier mi vysvetlil pravidlá, a išlo sa na vec, jednoducho som posunul všetky svoje chipy na červenú farbu. Aj vy si to môžete vyskúšať. Chvíľka napätia, a bolo to tam 7 červená, všetci okolo sa začali tešiť a povzbudzovať ma, moja rodina a priatelia skákali od radosti, niekto dokonca otvoril šampanské. Vyhral som £153,680 a od vtedy sa môj život kompletne zmenil, sedím si v pube oproti domu, a celé to šialenstvo ma naučilo, že život nieje o Rolexkách alebo drahých autách, ale o sentimentálnych veciach, je to o tom čo skutočne cítime.”

Po návrate domov sa Ashley rozhodol ísť na výlet motorke okolo Európy, v Holadnsku spoznal dievča, ktoré si napokon zobral a majú spolu dve krásne deti.

via

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Aké to je zariskovať a vsadiť všetko čo vlastníte na jeden hod v rulete?”