Žena sa na mesiac vzdala cukru, neuveríte čo sa jej stalo

Milovníčky cukru zbystrite pozornosť! Táto správa vás šokuje ale aj poteší. Je dôležité spomenúť že cukor nie je až taký problém. Reálny problém je poškodenie ktoré cukor spôsobuje pri  jeho veľkom požití lebo sa nachádza v skoro každom produkte ktorý kúpite. Touto cestou vstupujete do nebezpečnej hry. Spotrebujete väčšie množstvo cukru aké je potrebné.

S touto správou sa jedna žena rozhodla sama vysporiadať a tým bolo vysadenie všetkého cukru zo svojej diéty na jeden mesiac. Bola veľkým konzumentom sladkostí a musela ísť s tým úmyslom to skúsiť.  Pozrite sa čo sa stalo.
Na začiatku zistila že nepotrebuje sladké energetické drinky alebo presladené kávy na získanie energie. Lebo je všeobecne známe,že cukor urýchľuje a zvyšuje energiu. Avšak toto energické povzbudenie neskôr rapídne klesne, čo je väčším šokom pre telo.

„Mala som viac energie ako predtým napríklad keď som zjedla zopár kociek čokolády tak som sa cítila fantasticky. Ďalšou zmenou ktorú si všimla bol úbytok dvoch až troch kilogramov, ktoré predtým nevedela zhodiť. Keď sa vzdala cukru z jej diety, jej kalórie prestali hromadiť a jej „uložisko“ sa začalo rozplývať.


zdroj: yourstylishlife.com
„Uvedomila som si že, cukor spôsobuje závislosť. Čim viac sladkého zjem tým cítim väčší hlad. Dodala že teraz občas skonzumuje ovocie ktoré jej dodá cukor ktorý jej telo potrebuje.

 

Je vedecky dokázané že cukor spomaľuje metabolizmus ktorý narúša črevo. Preto by ste mali začať konzumovať viac ovocia a zeleniny. Tieto jedlá Vám urobia zázrak s Vaším trávením.  Dokonca za niekoľko dní potom ako prestanete príjmať cukor sa Vaša koža začne lesknúť. Ak to s cukrom preháňate. Vaša koža sa vysuší a spôsobí vyrážky na celom tele ak máte problém s akné je to možno príčina Vášho problému. Najlepšia vec na experimente je tá, že tie sladkosti ich už potom tak rady mať nebudete.

„Tu je zase tá závislosť na cukor ako som predtým spomenula. Keď som zrušila cukor zo svojho jedálnička moje telo ho prestalo hľadať. Trvalo jej 20 dní kým sa jej telo prispôsobilo na zmenu. Všetko čo táto žena prestala konzumovať boli sladené nápoje, čokoládové tyčinky produkty a ostatné jedlá ktoré sú veľmi presladené a vymenila ich za džúsy , vodu , ovocie , zeleninu , grilované mäso. „Ak som to dokázala ja, tak to dokážeš aj Ty! Vyskúšaj to, určite sa to po čase vyplatí“ , odkazuje spokojná žena.

Chod hore