Chalúpkovo miesto, kde sa rozprávka stáva skutočnosťou

Rozhodli ste sa, že tento rok strávite dovolenku na Slovensku. Najlepšie niekde v horách, odkiaľ by nebolo v lete ďaleko ani k vode? A najradšej by ste bývali v tradičnej drevenici a pritom v nej mali absolútny luxus? Tak potom neexistuje lepšia voľba, než sa vybrať do chalúpkova.

SÚŤAŽTE S NAMI NA FACEBOOKU O 2 DŇOVÝ POBYT PRE 2-4 OSOBY V CHALÚPKOVE

Chalúpkovo nájdete na konci obce Liptovská Štiavnica, ktorá sa nachádza asi 3km východne od Ružomberka. Túto romantickú časť dediny tvoria klasické slovenské dreveničky, zoradené v dvoch radoch oproti sebe, ako aj roztrúsené na úpätí Fatry a zo všetkých je priam nádherný výhľad na vrch Salatín.

V ich okolí je množstvo turistických atrakcií. V zime je to napríklad Skipark Ružomberok alebo Skipark Jasná – oba sú ideálne na úžasnú lyžovačku a počas celého roka sa môžete vybrať naj na termálne kúpalisko do Bešeňovej, alebo do histroickej obce Vlkolínec, ktorá je chránenou pamiatkou UNESCO. Z Chalúpkova môžete ľahko podnikať výlety na Oravu, do Nízkych alebo Vysokých Tatier, na Liptovskú Maru alebo sa vyšantiť na tobogánoch v neďalekej Tatralandii pri Liptovskom Mikuláši, prípadne sa poriadne zregenerovať v Aquacity Poprad.

Veľmi ľahko sa však môže stať, že sa vám v chalúpkovskej dreveničke tak zapáči, že ju nebudete chciet ani opustiť. Chalúpky v sebe snúbia romantiku tradičnej slovenskej dediny s pohodlím, ktoré k dovolenke neodmysliteľne patrí. Veď pozrite sa sami vyzerá to tam ako v rozprávke.

Pridajte sa k nám na FACEBOOK Chalúpkovo  🙂

Chod hore