Vyrastal si aj ty na LEGO skladačkách? Našli sme pre teba novinku skladacieho sveta!

Skladačky majú svoju históriu a skalných fanúšikov. Každý z nás sa nesmierne tešil keď dostal nejakú skladačku pod stromček alebo na narodeniny. My sme pre Vás našli úplnú novinku v skladacom svete pre malých aj veľkých!

Čo to teda je?

Skladačky LOZ sú oveľa menšie ako klasické lego kocky. Výnimočnosť spočíva práve v tom, že skladačku neposkladáte za 10 minút, no trošku Vám to bude teda aj trvať! Skladanie jednoduchých postavičiek trvá 20-30 minút, no záleží aj na Vašej šikovnosti. Samozrejme je v balení aj návod aby to nebolo príliš zložité aj pre mladších skladačov.

Antistresové omaľovánky su obľúbené hlavne u  jemnejšieho pohlavia, relax pri týchto skladačkach si nájdu muži no i ženy. Super vychytávka aj vo forme opakovaného skladania bez návodu na precvičovanie logiky a pamäte. Zberaťeľská mánia môže začať, existuje nespočetné množstvo modelov postavičiek z obľúbených filmov no napríklad aj Steve Jobs.  Postavička poslúži aj ako dekorácia na pracovný stôl alebo do auta.

Tento zaujímavý darček sa dá zakúpiť na stránke darcekuj.sk. Ak to chceš stihnúť mať do Vianoc, je to nutné objednať do 20.12, v prípade že si z Košíc je možné darčeky objednať aj doručiť do piatka:)

 

 

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Vyrastal si aj ty na LEGO skladačkách? Našli sme pre teba novinku skladacieho sveta!”