Každý štvrtý človek trpí na toto ochorenie, ale len málokto vie, ako sa dá rýchlo zbaviť príznakov!

Herpes môže poriadne skomplikovať život, pretože sa väčšinou objavuje v tých najnevhodnejších okamihoch. Pred schôdzkou, dôležitú poradou alebo oslavou. Tento vírus sa objavuje vždy, keď sa naša imunita zníži, keď máme kontakt s nakazenou osobou alebo prežívame stresové obdobie. Máme pre vás niekoľko spôsobov, ktoré rýchlo a účinne potlačia akékoľvek príznaky!
1. Sladké drievko

Ľudia ho buď milujú alebo priamo neznáša. Okrem špecifickej chute má sladkého drievka liečivé účinky. Dodnes ju môžeme nájsť v liekoch. Pochádza zo Stredomoria a Strednej a Malej Ázie. Obsahuje kyselinu s názvom Glycyrrhyza, ktorá zabraňuje šíreniu infekcií. Stačí prášok tohto korenia zmiešať s vodou a potrieť postihnuté miesto.

SOURCE: PIXABAY

2. Olej z mäty piepornej

Jej antibakteriálne účinky pozná ľudstvo už od nepamäti. 3krát denne vystačí 1 kvapkou potrieť herpes a máte po probléme.

SOURCE: PIXABAY

3. Čajovníkový olej

Tento olej efektívne vysuší každý herpes. Stačí miesto namazať niekoľkokrát denne a máte hotovo!

OURCE: PIXABAY

4. Mlieko

Tento bod môže prekvapiť, ale opravu funguje! Pohár mlieka nechajte cez noc v chladničke. Ráno do mlieka namočte vatový tampón a potom priložte na postihnuté miesto. Niekoľkokrát opakujte.

SOURCE: PIXABAY

5. Ľad

Môže sa to zdať jednoduché, ale je naozaj účinný! Keď postihnuté miesto schladíte, zmierňujete tým opuch, bolesť i svrbenie.

SOURCE: PIXABAY

6. Vanilkový extrakt

Ďalšie účinná zložka, ktorá má neuveriteľný vplyv na naše zdravie. Vanilka obsahuje alkohol, ktorý baktériám a vírusom nedá žiadnu šancu. Raz za niekoľko hodín potrite herpes a sledujte, ako postupne mizne!

SOURCE: PIXABAY

Chod hore