Pod jednou strechou s upírmi. Ktoré rastliny nám berú všetku energiu?

 

Pre rastliny je láska Človeka tak dôležitá, ako časté zalievanie a kvalitná zemina. Oni vám vrátia tú istú starostlivosť, ktorú im vy dáte. Rastliny čistia vzduch a preberajú negatívnu energiu, ktorá sa hromadí v miestnosti počas dňa.

Aura rastlín je veľmi zložitá. Čím viac bude vaša aura kompatibilná s jej, tým väčšiu sympatiu získate k niektorým rastlinám. Správne vybrané rastliny zlepšia nie len energiu v dome, ale aj vašu duševnú a fyzickú pohodu.

Dnes redakcia „Chillin.sk“ vás zoznámi s rastlinami, ktorých treba vysadiť viac, a ktorým sa radšej vyhnúť.

elektrárne

Energia rastlín

Rastliny upíri

Brečtan

Tak ako ostatné ťahavé rastliny, aj brečtan priťahuje do domu celý rád chorôb, plodí hádky. Nie je dobré ho držať ani v kanceláriách. Brečtan má mužskú energiu a prakticky prežije mužov v dome, v ktorom sa nachádza.

elektrárne  

Monstera

Dávajte si pozor na túto rastlinu! V žiadnom prípade nedávajte monster do spálne a detskej izby. V prípade, že máte doma malé deti alebo starších ľudí, monster sa bude na nich priživovať. Je lepšie ho doma nemať.

elektrárne

Dieffenbachia

Rozhodne nie je vhodná do malých priestorov. Táto rastlina zaberá energiu bez rozdielu – aj pozitívnu, aj negatívnu. Preto je lepšie ju umiestniť do veľkých priestranstiev, kde bude vhodná ako čistička vzduchu.

rastliny upíri  

Begónia

Rastlina – upír, ale upír užitočný. Ak k vám chodia často hostia, položte dva črepníky tejto rastliny na južnú parapetu. Begónia berie všetky energie – pozitívne i negatívne. Ale za nejaký čas vám vráti tú svoju dobrú časť.

rastliny upíri

Orchidea

Áno, je to pravda. Všetkými milovaná orchidea je schopná vyčerpávať energiu zo všetkých obyvateľov domu. Zvlášť je nebezpečná pre slabších obyvateľov so slabou vôľou. Najsilnejší účinok má orchidea v noci a na svitaní.

rastliny upíri

Užitočné rastliny

Muškát

Jasné silné kríky muškátov vás chránia pred zlým okom, kúzlami a nadávkami, odnáša energiu zloby a závisti. Ak vy, alebo vaši blízki mávajú nočné mory, položte muškát na parapetu do spálne. On vytvorí útulnú a príjemnú atmosféru.

  rastliny upíri

Azalka

Energia tejto rastliny rozptyľuje klebety, sebeckosť a podlosť, pomôže vám dosiahnuť osobný úspech. Azalka má pozitívny vplyv na pohostinných, dobrosrdečných ľudí, daruje im silu a zdravie.

užitočné rastliny

Fikus

Ak potrebujete postúpiť na pracovnom rebríčku a nedarí sa vám, zaobstarajte si aspoň jeden takýto kvet. Energia fikusu podporuje organizačné schopnosti, intuíciu a pomáha robiť správne rozhodnutia s prihliadnutím na dôsledky.

užitočné rastliny 

Chlorophytum

Nepostradateľná rastlina v kuchyni s plynovým sporákom. Žiadny odsávač vám nepomôže tak efektívne, ako 3-4 pevných exemplárov chlorophyta. Chlophytum podporí vašu činnosť a dá dobrú náladu.

užitočné rastliny

Dracéna

Táto rastlina ochraňuje v dome láskavosť a duševné teplo. Dracéna upevní váš optimizmus, zvýši pozitívnu energiu a zlepší kvalitu života. Je považovaná za najsilnejšiu rastlinu, ktorá vyrastie z malého odrezku.

užitočné rastliny

Tak tu je zoznam priateľov a nepriateľov. Som si istá, že si nájdete rastlinu, ktorá sa vám bude páčiť. Povedzte o týchto pomocníkov v domácnosti aj svojim priateľom, nájdite harmóniu v sebe a v okolitom svete.

zdroj:takprosto.cc

Chod hore