Lekári začali cisársky rez a keď nakoniec uvideli dieťa, nemohli uveriť svojim očiam!

Tento článok je dôkazom toho, že lekári nie sú neomylní! Žena Nicka Schnarr čakala 3. dieťa, keď jej oznámili šokujúcu správu. Nick to opísal takto:

„Posledné mesiace sme so ženou vedeli, že budeme mať ťažko choré dieťa. Náš syn mal totiž vážny nádor na hlave. Lekári tiež tvrdili, že dieťa pravdepodobne umrie hneď po pôrode a ak nie, lekári nám predpovedali veľmi komplikovanú a namáhavú starostlivosť o dieťa. To, čo sme vtedy cítili, sa nedá opísať slovami. „Jeho manželka, Brooklyn, v nemocnici prakticky bývala a jej manžel sa staral o dve dcérky, Sophiu a Lily a pracoval. V deň pôrodu prišla do nemocnice celá rodina. Lekári rodinu informovali, ako pôrod dopadne. Rodinu prekvapilo, že počula plač dieťaťa!

SOURCE: SOURCE

Charlie Edward Schnarr sa narodil bez nádoru! Lekári si tento fenomén nedokážu vysvetliť a všetky vyšetrenia to potvrdili! Avšak, to ale neznamená, že chlapec je úplne zdravý … Čítajte ďalej.

SOURCE: SOURCE

Malý Charlie má hypertrofiu srdcových komôr (zmohutnenie svaloviny), čo ale našťastie nijako neohrozuje jeho život, len musí pravidelne podstupovať testy a vyšetrenia.

SOURCE: SOURCE

Rodičia chlapca majú pre tento zázrak len jedno vyšetrenie.

„Mnoho ľudí sa modlilo za zdravie nášho syna … rodina, priatelia, spolupracovníci a dokonca cudzí ľudia … ich modlitby boli vypočuté.“

SOURCE: SOURCE

Charliemu prajeme veľa zdravia!

Lekári sa tiež občas mýlia. Zdieľajte to!

Chod hore