Na prvom stretnutí si všimla, že niečo divné sa deje s rukami. O štyri mesiace neskôr odhalil pravdu o svojom zdraví.

Steve Dezember na svojom prvom stretnutí s nádejou cítil, že je to tá pravá. Pár sa zamiloval na prvý pohľad a mladá žena zabudla, že ju niečo znepokojuje.

Keď Steve chcel otvoriť víno počas romantickej večere, nemohol ovládať svoje trasúce sa ruky. Už predtým mal pocit, že niekedy úplne stráca kontrolu nad svojim telom, ale žiadny lekár mu nedal žiadnu odpoveď. 4 mesiace po prvom stretnutí s Hope sa dozvedel pravdu …

SOURCE: FACEBOOK / HOPE FOR STEVE

28-ročný muž povedal, že trpí amyotrofickou laterálnou sklerózou. Ide o neliečiteľné neurodegeneratívne ochorenie. Pacient stráca schopnosť pohybovať sa v priebehu niekoľkých rokov. Vo väčšine prípadov dochádza k úmrtiu v dôsledku paralýzy a poruchy dýchacích svalov.

Steve vedel, že nemá veľa času! O svojej chorobe jej pobvedal ešte predtým, ako ju požiadal o ruku. Napriek všetkému povedala áno. Svadba sa konala o 2 mesiace neskôr.

SOURCE: FACEBOOK / HOPE FOR STEVE

Ich šťastie trvalo len 2 roky … Oni cestovali veľa, ale nakoniec museli ísť domov. Steve stratil 30 kg a nemohol hovoriť. Skoro zomrel 2 krát, ale Hope rýchlo zavolala sanitku. Mladá žena sa ale rozhodla konať

SOURCE: FACEBOOK / HOPE FOR STEVE

Vďaka založeniu stránky môžu ľudia posielať peniaze na liečbu jej manžela. Museli si kúpiť elektrický vozík a vďaka novým technológiám mohol Steve komunikovať so svojou rodinou a predovšetkým so svojou milovanou manželkou. Prestal pracovať ako psychologička, len aby sa mohla svojmu manželovi venovať.

SOURCE: FACEBOOK / HOPE FOR STEVE

Steve a Hope založili ďalšiu stránku (odkaz pod obrázkami), na ktorej píšu o chorobe a predávajú obrazy, ktoré Steve namaľoval! Práca je skutočne výnimočná – maľuje ich na vozíku!

Obaja dúfajú, že sa vyvinie dostatočné množstvo liekov na úplné vyliečenie tejto choroby. Dúfame tiež!

SOURCE: SOURCE

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Na prvom stretnutí si všimla, že niečo divné sa deje s rukami. O štyri mesiace neskôr odhalil pravdu o svojom zdraví.”