Prebúdzate sa medzi 3:00 a 5:00? Zistite, čo to znamená! O vašom živote to povie TOTO…

Mnoho ľudí sa zobudí každé ráno v rovnaký čas, ale neprikladá k tomu žiaden význam. Vedeli ste, že naše telo tým chce povedať niečo dôležité? Ďalšou možnosťou je, že nás chcú kontaktovať duše tých, ktorí zomreli a ešte nenašli svoj pokoj.

Mnoho kultúr verí, že počas spánku sme citliví na kontakt s vyššími silami. Mnoho ľudípočas spánku pocíti silné vibrácie, majú husiu kožu a potom pocítia dokonalú úľavu. V kresťanskej tradícii má viera čistiace účinky. Môže vyššia sila dať pocit pohody a sily? A len počas spánku? Náboženské sny majú ešte jednu vlastnosť: ide o duchovný zážitok. Napríklad v Biblii existuje hlboké presvedčenie, že sny sú dokonalým prostriedkom Božieho zjavenia.

Tradičná medicína na ďalekom východe používa 12 meridiánov (energetických kanálov), v ktorých sú body vhodné na akupunktúru. Nad každým z týchto kanálov prúdi energia zodpovedná za inú časť tela. Tieto body súvisia s biologickými hodinami, ktoré sú identické s našim časom. Preto záleží,  kedy sa zobudíme a môžeme presne určiť, čo sa naše telo snaží povedať.

SOURCE: PIXABAY

Medzi 21 a 23 – stres

Je to najčastejšia doba zaspávania. Ak nemôžete ísť spať, znamená to, že máte nejaké vyčerpávajúce skúšky alebo niečo vás znepokojuje.

Medzi 23 a 1 – emocionálne sklamanie

Podľa čínskej tradície je to čas, počas ktorého je žlčník aktívny. Keď sa zobudíte v tomto bode, znamená to, že ste v emocionálnej oblasti zaznamenali frustráciu.

Medzi 1 a 3 – hnev

Meridiáni aktívni v týchto hodinách sú zodpovední za pečeň. Je to väčšinou hnev, ktorý nechceme priznať ani sami pred sebou (napr. Závisť).

SOURCE: PIXABAY

Medzi 3 a 5 – Kontakt s vyššou silou

Tieto hodiny súvisia s našim podvedomím. Ak sa v tomto čase často prebúdzate, môže to znamenať, že vás chce kontaktovať vyšsia sila

Medzi 5 a 7 – emocionálny blok

Meridián pečene je väčšinou aktívny ráno. Pomáha rozlišovať dobré od zla, vďaka ktorému sa môžete chrániť pred ľudskými bytosťami. Dôvodom nerovnováhy tohto kanála sú emocionálne bloky – apatia, závisť alebo ľútosť.

SOURCE: PIXABAY

Náš organizmus nás nikdy neprestane prekvapovať. Je dobré vedieť, čo pre nás znamená naše telo a myseľ. Môže nám pomôcť objasniť nejasné detaily v našich životoch.

Fascinujúce, nie? Zdieľajte to ďalej

Chod hore