Žena podstúpila premenu svojho pohlavia na muža. Pozrite sa, ako vyzerala jej premena

Nikdy neviete, akí ľudia vás obklopujú a ani by vám len nenapadlo, že z jedného muža bola niekedy krásna mladá žena.

Pre mozog je to nepochopiteľné: takéto hory svalov v tesných tričkách a športových šortkách nedávno pobehovali v minisukniach.

Pri pohľade na muža menom Jamie Wilson si budete myslieť, že je to ďalší milý, svalnatý krásavec s modrými očami. V skutočnosti je to trochu inak. Je jedným z 1,4 milióna transsexuálov žijúcich v USA.

V roku 2015 urobil odvážne rozhodnutie a začal so svojou transformáciou z dievčaťa až po muža. Spočiatku to jeho príbuzní a priatelia považovali za bláznivé a nemysliteľné.

„Bál som sa ukazovať svoje sklony k opačnému pohlaviu. Žiaden z mojich príbuzných nevedel o mojej túžbe stať sa mužom.” tvrdí Jamie.

V súčasnosti nemá problém s uverejňovaním svojich fotiek na Instagrame. Má už viac ako 300-tisíc sledovateľov. 2 roky terapie testosterónom, zložité chirurgické zákroky a cvičenie urobili svoju prácu – Jamie vyzerá ako skutočný muž.

Jeho premena je úžasná. Predtým ho priatelia považovali za príliš zženštilého a mnoho z nich sa od neho odvrátilo.

Teraz sa pohybuje medzi podobnými ľudmi ako je aj on. Avšak irónia osudu občas zapríčiní, že ho noví priatelia považujú za príliš mužného a odsudzujú jeho túžbu vyzerať ešte viac fit.

Čo si o tom myslí samotný Jamie? „Vaše pravé ja je zaobalené vonkajšou ulitou. Ste tým človekom, akým sa cítite byť. Ak ste vo vnútri bojovník, jednoducho nemôžete byť ženou.”

Hrá úžasne na gitare a v auguste bude vystupovať na známom festivale v Maďarsku Sziget spolu s kapelou The Chainsmokers, Pink či Wiz Khalifa.

Spočiatku si robil chlapčenské účely a nosil chlapčenské oblečenie. Neskôr nastala skutočná transformácia.

„Kvôli premene som prišiel o svoju rodinu a takmer o všetkých priateľov. Bolo to pre mňa naozaj ťažké obdobie.”

Transsexuáli nemajú jednoduchý život. Spoločnosť ešte nie je úplne pripravená prijať takýchto ľudí ako som aj ja,” hovorí Jamie.

Pomáha rúcať bariéry, jeho vytrvalosť a vôľa každého ohromuje. Svoje sny a ciele si chce splniť bez ohľadu na to, čo to je.

Zdroj: Jaimie Wilson

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Žena podstúpila premenu svojho pohlavia na muža. Pozrite sa, ako vyzerala jej premena”