Bez nej by bol nikým. Takto vyzerá žena, ktorej bol Patrick Swayze celý život verný

Bol milovaný miliónmi žien, skvelý tanečník, hollywoodska hviezda. Jeho srdce však patrilo len jedinej žene…

Patrick Swayze bol dobrodruh, no zároveň romantik. Rád jazdil na koni, zúčastňoval sa honu na zvieratá a nemal problém ani so skokom na padáku. Na druhej strane, mal citlivú dušu a vyžarovalo z neho neopísateľné dobro.

So svojou budúcou ženou sa stretol na baletnej škole. On mal 18 a ona 14.

„Lisa bola odlišná ako dievčatá, na ktoré som bol zvyknutý. Keby som sa začal predvádzať alebo sa začal hrať na Casanovu, jednoducho by sa otočila a odišla. Moja žena je najbystrejšia žena, akú som kedy stretol a po tom, čo som ju prvýkrát stretol, uvedomil som si, že chytré ženy sú neuveriteľne atraktívne,” povedal herec.

Patrick vždy hovoril, že jeho žena je najkrajšia na svete, jeho najlepším priateľom a spoľahlivou partnerkou. Dostala ho jej nedostupnosť a nevinnosť. Po krátkom čase si uvedomil, že je do nej úplne a bezhlavo zamilovaný.

Ich láska sa začala priateľstvom. Dokázali sa spolu rozprávať aj celé hodiny. Vždy boli k sebe čestní a úprimní. Keďže sa Patrick rozhodol zlepšiť svoj talent, musel Lisu opustiť a odísť do New Yorku, kde sa pokúsil preraziť ako tanečník baletu.

Lisa bez dlhého premýšľania vedela, že chce zostať pri svojom milovanom mužovi. Neskôr sa zosobášili a keďže nemali žiadne problémy, začali snívať o deťoch. Bohužiaľ, tento sen sa im nesplnil, pretože Lisa dvakrát potratila.

Následne na to začal Patrick piť, fajčiť a vyskúšal aj drogy. Niektorých návykov sa zbavil, no fajčiť prestal až vtedy, keď sa dozvedel, že ma rakovinu pankreasu v 4. štádiu.

Správy o chorobe všetkých šokovali. Ešte v roku 2008 sa zúčastnil natáčania seriálu “The Beast”, kde hral agenta FBI. V období medzi prácou absolvoval liečbu chemoterapiou.

Na zlepšenie zdravia konzumoval bielkoviny, no ochorenie bolo už v pokročilom štádiu. Bol trpezlivý a lieky proti bolesti neužíval.

Okrem práce so seriálom spolu s manželkou napísal memoáre. Rád sa opisoval ako “sud so strelný prachom” a “divoký človek”. Chcel toho v živote prežiť čo najviac, pretože chcel porozumieť všetkému, a Hollywood nikdy neodpovedal na jeho duševné potreby. Po skončení natáčania seriálu odišiel na ranč, kde pil čerstvé šťavy a meditoval. Choroba ho začala pomaly pohlcovať…

Jeho milovaná Lisa bola po jeho boku až do poslednej chvíle. Patrick zomrel 14. Septembra 2009.

Láska, ktorú v sebe mali aj napriek ťažkostiam a životným skúškam vyvoláva u mnohých ľudí radosť a rešpekt. Pre Patricka to bolo ťažké, no pre Lisu bolo pozeranie sa na umierajúceho manžela dvojnásobnou skúškou. Napriek tomu, obaja chceli byť odvážni a snažili sa neukazovať ostatným svoju bolesť, ktorá ich tak trýznila…

 

zdroj: Chillin.sk – článok je zakázané kopírovať na iné weby a aj české bez písomného súhlasu chillin.sk. Inak vám hrozí trestné oznámenie. 

foto: videoboom.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Bez nej by bol nikým. Takto vyzerá žena, ktorej bol Patrick Swayze celý život verný”