Vedci prišli na to, koľko času venujú ľudia vo veku od 30 do 49 rokov milovaniu …Niekto ho nemá vôbec

Určite sa už nejeden z vás zamyslel nad tým, ako často by ste mali mať sexuálny styk, aby si uchoval zdravie. Touto otázkou sa zaoberali aj vedci z Kinseyovho inštitútu a hoci nedospeli k presnému číslu, no priemerné množstvo stráveného pri milostných radovánkach môže priamo závisieť od veku páru.

ходьба для быстрого похудения

Ľudia vo veku od 18 až 29 rokov majú sex častejšie – priemerne dvakrát týždenne, čo predstavuje asi 112 sexuálnych stykov ročne.

Veková kategória od 30 do 39 rokov si užíva sex o niečo menej – asi 1-2 krát týždenne (alebo 86-krát za rok).

Páry, ktoré sú vo veku 40 až 49 rokov, sa venujú sexuálnym potešeniam len raz týždenne alebo aj menej (asi 69-krát ročne). Je to spôsobené najmä častým stresom, starosťami a chorobami.

ходьба для быстрого похудения

Vedci tiež trvajú na tom, že s pravidelným sexom môžete získať množstvo výhod: 1-krát týždenne je prospešné na stratu hmotnosti, 2-krát týždenne slúži ako dobrá prevencia proti prechladnutiu.

3-krát týždenne je užitočných pre kardiovaskulárny systém a 4-krát týždenne zlepšuje stav vašej kože. 5 až 7-krát týždenne pomáha vylepšiť váš pohľad na svet a zvyšuje optimizmus.

ходьба для быстрого похудения

 

Samozrejme, neznamená to, že musíte mať sex každý deň. Zhoduje sa na tom aj väčšina sexuológov, psychológov a fyziológov, ktorí tvrdia, že sexu môžeme mať koľko len chceme… Hlavná podmienka – kvalitný sex plný vášne zo strany oboch partnerov. Potom budú existovať výhody pre fyzické aj duševné zdravie!

 

foto:takprosto.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Vedci prišli na to, koľko času venujú ľudia vo veku od 30 do 49 rokov milovaniu …Niekto ho nemá vôbec”