Vianočné ozdoby a dekorácie ako z obchodu! Tieto krásy môžete mať doma aj vy a bude vám ich každý obdivovať

Už nemusíte chodiť do obchodov a kupovať si predražené ozdoby na najkrajšie sviatky v roku! Množstvo užitočného materiálu máte totiž priamo pod nosom. Kúsky látok, stuhy, koráliky, farby…pozrite sa na nasledujúce nápady, ktoré vám pomôžu vytvoriť si niečo originálne.

новогодние украшения из фетра

Ihla, nitka, nožnice, lepidlo, plsť, viacfarebné látky, motúz, stuhy, kamienky, koráliky, vetvičky, šišky a dokonca aj ponožky! To všetko, ale aj viac môžete použiť na výrobu vianočných ozdôb.

  1. Dekoratívne ozdoby z látky

Textilné hračky vyzerajú skvele na vianočnom stromčeku. Vložte ich do peknej krabičky a môžete ich podarovať vašim priateľom.

новогодние украшения

  1. Vence

Zaveste ich na vchodové dvere, nad krb či v blízkosti vianočného stromčeka. Vďaka prírodným materiálom je ich výroba lacná a jednoduchá. Najdôležitejšie je nájsť vhodnú penovú podložku alebo ju vyrobiť z vetvičiek.

новогодние венки

  1. Adventný kalendár trochu inak

Ak máte doma deti, musíte si vyrobiť spolu s nimi takýto adventný kalendár! Každá obálka, vrecúško, sladkosti alebo pohárik približuje deň, kedy domov navštívi Ježiško.

адвент календарь

  1. Vianočné ozdoby z plsti

Tieto ozdoby vyzerajú skvelo a ich výroba nie je vôbec náročná!

новогодние игрушки из фетра

  1. Sviatočné kompozície

Vytvorte si na okennom parapete alebo poličke spoločný vianočný kútik.

новогодние украшения из фольги

  1. Vianočné stromčeky

Ako vidíte, môžu byť vyrobené z rôznych materiálov. Tak či onak si splnia svoj účel a váš domov naladia do tej správnej vianočnej atmosféry.

новогодние елочки

  1. Svietniky

Romantika v zasneženej krajine.

новогодние подсвечники

  1. Dekorácia na sviatočný stôl

Prekvapte rodinu a naservírujte štedrovečernú večeru v novom šate! Úspech bude zaručený.

новогодний декор стола

  1. Papierové ozdoby

Vianočné ozdoby z papiera sú najúspornejšie na výrobu. Snehové vločky, girlandy, hračky – potešíte nielen seba ale aj vaše deti.

украшения из бумаги

  1. Vankúše

Nie je nutné chodiť do obchodu a kupovať si nové vankúše. Odmerajte si tie, ktoré sú už vo vašom dome, ušite si obliečky a dajte starým vankúšom nový vzhľad. Po sviatkoch môžu byť skryté až do nasledujúcich Vianoc.

новогодние подушки

  1. Hračky a tilda bábiky

Vyžadujú si dôkladnú prípravu a úsilie, no výsledok stojí za to. Dokonale zapadnú do každého interiéru a deti ich milujú.

новогодние игрушки своими руками

zdroj:takprosto.cc

Chod hore