V 37 rokoch sa stala invalidom…No najneočakávanejšia bola zrada jej manžela

Každý z nás chce byť milovaný, akceptovaný a pochopený. Všetci očakávame, že naša rodina sa za nás postaví aj v tých najhorších chvíľach. Bohužiaľ, realita je v mnohých prípadoch iná, ako si predstavujeme…

Riona Kelly sa vo svojich 37 rokoch ocitla na invalidnom vozíku. Lekári jej po predošlej autonehode oznámili, že už nikdy nebude chodiť. Keď sa o tomto verdikte dozvedel jej manžel, po dlhých rokoch manželstva sa rozhodol podať žiadosť o rozvod. Okrem toho sa nechcel vzdať ani ich 4 detí, na ktoré chcel získať právo na starostlivosť.

Žena sa v žiadnom prípade nechcela rozlúčiť so svojimi deťmi a rozhodla sa, že sa vráti späť na nohy! Len za 8 týždňov sa naučila chodiť a v súčastnosti dokáže robiť všetko bez cudzej pomoci.

Zatiaľ nemôže chodiť na dlhšie vzdialenosti a kvôli tomu musí využívať pomoc vozíka, no aj napriek tomu je pre ňu najhoršie prijať fakt, že ju manžel opustil po 14 rokoch spoločného života.

Len čo sa rozhodla bojovať proti tejto chorobe, lekári povedali, že bude potrebovať najmenej 6 mesiacov intenzívnej liečby. Žena sa snažila zo všetkých síl, ale čoskoro si uvedomila, že bez pomoci iných to bude nesmierne náročné.

A potom prišla na riešenie: na svojom facebookovom profile napísala, že hľadá osobného trénera, ktorý by jej pomohol vyrovnať sa s paralýzou končatín. Na tento podnet sa jej ozval bývalý profesionálny hráč amerického futbalu Kit Mason.

Po všetkom, čo prežili, sa rozhodli, že budú tvoriť pár a v súčastnosti spolu žijú takmer 1 rok. Žene sa taktiež podarilo získať starostlivosť o svoje deti.

Kit je tá najlepšia vec, ktorá sa mi mohla v živote stať. Pomohol mi, aby som sa postavila na nohy a moje deti ho zbožňujú,“ povedala šťastná Riona.

Je úžasné, že tento smutný príbeh má nakoniec šťastné rozuzlenie a nebyť toho zlého, možno by nikdy nenatrafila na lásku svojho života.

zdroj:chillin.sk/videoboom.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “V 37 rokoch sa stala invalidom…No najneočakávanejšia bola zrada jej manžela”