Pravdivý horoskop na rok 2018 od známeho Jasnovidca. Čo vás teda čaká? Potešíme všetkých Baranov a Váhy sa môžu tešiť na…

Nový rok sa už začal a je načase zamyslieť sa nad tým, čo nás v ňom čaká.

Symbolom roku 2018 sa stane Žltý Zemský Pes. Je to zosobnenie spravodlivosti, šľachetnosti a vernosti. Preto tých, ktorí tieto vlastnosti majú, rok 2018 prinesie mnoho požehnaní. Ale na druhej strane Pes netoleruje lenivosť a nezodpovednosť. A preto pre vás tento patrón roka pripravil mnoho príjemných prekvapení a darov.

Takže na čo sa má pripraviť každé znamenie zverokruhu? Na túto otázku pozná odpoveď jasnovidec, nadzmysel, a dvojnásobný víťaz súťaže „Vojna nadzmyslov“, Khayl Alekper.

прогноз на 2018 год

Pravdivý horoskop na rok 2018

Redakcia «chillin.sk!» pre vás pripravila predpovede Khayla Alekperova na rok Žltého Zemského Psa, 2018. Čo najskôr chyťte šťastie za chvost!

  1. Baran
    Rok 2018 poteší Baranov pozitívnymi zmenami v osobnom živote. Mnohí nezadaní nájdu svoju lásku. Najsľubnejšie budú známosti v prvej polovici roka. Ale rodinné Barany by nemali svojich partnerov konfrontovať s podozreniami. Hádky môžu byť vážnejšie než očakávate.
    Zemský Pes štedro odmení toto znamenie zverokruhu za predpokladu, že ho Baran nesklame. Trvalý nedostatok spánku, stravovanie sa za pochodu a iné prehrešky, ktoré si dovolíte, môžu mať v tomto roku nie práve najpriaznivejšie výsledky. A aby ste sa nedostali zo zabehnutých koľají v tej najneočakávanejšej chvíli, myslite na seba viac dopredu.
    A ešte nezabúdajte na cestovanie, ktoré bude pre Baranov v roku 2018 obzvlášť úspešné.

    прогноз на 2018 год рак
  2. Býk
    Pevný Býk dokáže vyhrať v akejkoľvek situácii. Ale hlavne nemôžete odkladať na zajtra to čo môžete urobiť dnes. A ešte rok 2018 je pre vás najpriaznivejší čas na začiatok nových projektov a realizáciu dlhotrvajúcich túžob.
    V osobnom živote sa bude dariť hlavne nezadaným Býkom: môžu šťastlivo vstúpiť do manželstva. So zdravím toto nádherné znamenie zverokruhu nebude mať žiadne problémy ak bude dodržiavať režim a správne sa stravovať.
    прогноз на 2018 год по дате рождения
  3. Blíženci
    Nový rok bude pre Blížencov priaznivý vo všetkých smeroch. Hviezdy sľubujú šťastným Blížencom prílev síl a energie, s ktorými sa určite podelia s ostatnými. Avšak túžba pomôcť každému na svete vás môže nielen oddialiť od vašich úspechov, ale aj vybiť vám energiu. Ponúkajte svoju pomoc len tam, kde ju naozaj potrebujú.
    V záležitostiach srdca hviezdy Blížencom radia byť úprimní k svojim partnerom. Smelo svojmiu milovanému povedzte o svojich cieľoch, snoch a želaniach. A ak sa stane, že Blíženci náhodou nebudú mať šťastie, pravdepodobne to bude preto, lebo si len nevšimli šťastie, ktoré im klope priamo na dvere. Pozerajte sa na veci obšírnejšie!
    прогноз на 2018 год близнецы
  4. Rak
    Počas celého roka bude Rakov sprevádzať pocit slobody. Otvorí sa pred nimi obrovské množstvo príležitostí ako v práci tak aj v láske.
    Rok 2018 bude úspešný aj vo finančnej sfére. Je načase zamyslieť sa nad významnými investíciami ako sú nehnuteľnosti, auto a iné šikovné veci, ktoré vám prinesú zisk. Hviezdy vám tiež v tomto roku odporúčajú častejšie sa radovať z príjemných nákupov – minuté peniaze sa vám vrátia dvojnásobne.
    Nezadané Raky budú otvorené všetkému novému: čakajú vás mnohé romániky a vzťahy bez záväzkov.

    прогноз на 2018 год рак
  5. Lev
    V Novom roku budú Levy v centre pozornosti! Mnohí predstavitelia tohto znamenia sa tiež zamyslia nad svojimi životnými prioritami. A nie je vylúčené, že na prvom mieste sa namiesto kariéry objavia osobný život a rodinné hodnoty.
    Sebadôvera, odhodlanie a schopnosť rýchlo sa rozhodovať budú pre Levov v roku 2018 tými najväčšími prednosťami, a je veľká pravdepodobnosť, že práve vďaka nim sa vám podarí objaviť význam vášho života. Čo sa týka zdravia, Levy by sa mali šetriť a vyhýbať sa prepracovaniu.
    прогноз на 2018 год лев
  6. Panna
    V osobnom živote rok Žltého Zemského Psa Pannám sľubuje šťastné zmeny. Nezadaní do konca roka stretnú toho pravého a zadané Panny by sa mali viac venovať svojim blízkym. Hlavnou príčinou hádok v rodine sa môže stať málo času a zamestnanosť.
    Tiež by sa Panny mali vzdať zlých návykov a začať sa venovať športu. Vďaka tomu sa predstavitelia tohto znamenia vyhnú nespavosti a problémom s kardio-vaskulárnym systémom.
    V profesionálnej sfére dostanú Panny skvelú šancu na realizáciu svojho potenciálu a na postup v kariérnom rebríčku. Vlastné podnikanie vám prinesie úspech. V druhej polovici roka sa objaví možnosť dosiahnuť veľký zisk.

    прогноз на 2018 год дева
  7. Váhy
    Na začiatku roka môžu mať Váhy malé problémy s trávením a kontrolou hmotnosti. Ale ak v žiadnom prípade nechcete mať pár kilogramov naviac zaoberajte sa viac svojím životným štýlom – držte sa vašej diéty, cvičte a venujte sa športu.
    Na fronte lásky sa Váham bude dariť. A rodinné Váhy si upevnia svoje vzťahy a zrealizujú spoločné plány.
    Úspechy v práci môžu Váhy dosiahnuť blízko letu. Čo sa týka financií, situácia sa bude vyvíjať veľmi pozitívne. Môžete vyhrať v lotérii, alebo sa vám vráti starý dlh, na ktorý ste už dávno zabudli.

    прогноз на 2018 год весы
  8. Škorpión
    Mysterióznym Škorpiónom prinesie Pes v Novom roku odvahu a sebavedomie. Ale podvodníci by nemali skúšať svoje šťastie. Žltý Zemský Pes je veľmi žiarlivý a spravodlivý, a je lepšie neskúšať jeho trpezlivosť tým, že sa budete pokúšať presunúť svoju zodpovednosť na iných – môžete sa tak dostať do problémov.
    V rodinných vzťahoch môžu Škorpióny očakávať vlnu romantiky a pozitivizmu. Ale osamelé srdcia by mali byť opatrnejšie s novými známosťami hlavne na začiatku roka – v tomto čase je vysoká pravdepodobnosť sklamania. Hviezdy tiež Škorpiónom radia, aby sa nerozčuľovali a vyhýbali sa prepracovaniu. A ešte sa starajte o svoj zrak a nervový systém.
    прогноз на 2018 год скорпион
  9. Strelec
    Pre Strelcov nastane v roku 2018 príjemný romantický čas. Aj tak však bude dobré ak sa budete držať bokom od príležitostných známostí a naučíte sa rozlíšiť lásku od zamilovanosti.
    V práci všetko pôjde podľa plánu, a vrcholy dosiahnete len vlastnými silami. Zvýšenie v zisku môžete očakávať bližšie k letu. Preto je dôležité si všetky dôležité obchody naplánovať na toto obdobie.
    V tomto roku vám hviezdy odporúčajú venovať sa pohybovej aparatúre vášho tela, aby ste si zachovali energiu a upevnili zdravie.

    прогноз на 2018 год стрелец
  10. Kozorožec
    V Novom roku 2018 si Kozorožec napokon bude môcť oddýchnuť. Vládca roka, Zemský Pes, vnesie mnoho pozitív do všetkých sfér talentovaného Kozorožca a obnoví jeho vieru, stabilitu a duchovný pokoj.
    Mnohí Kozorožci budú chcieť odložiť prácu na druhú koľaj a užiť si nejakú dovolenku. Žiadne problémy v práci však nevzniknú, všetko dokážete vyriešiť ľahko a jednoducho.
    Tiež, aby ste v roku 2018 mohli zažiariť, mali by ste častejšie navštíviť príjemné kúpele a dopriať si skrášľujúce procedúry. Pre Kozorožcov, zdá sa, nastal čas luxusu!
    прогноз на 2018 год козерог
  11. Vodnár
    Hviezdy impulzívnym predstaviteľom tohto znamenia radia menej temperamentne sa zaoberať konfliktami životnými problémami, aby si nevyčerpali energetické rezervy.
    V novom roku budú mať Vodnári veľmi veľa perspektívnych nápadov, ale najväčšie úspechy dosiahnu v umení a vede. Tiež budú Vodnári v novom roku veľmi láskyplní a napokon stretnú tú pravú osobu na založenie dlhodobého a trvalého vzťahu.
    Všetky obranné mechanizmy Vodnárovho organizmu budú fungovať bezchybne, takže o svoje zdravie sa obávať nemusíte.
    прогноз на 2018 год водолей
  12. Ryby
    V osobnom živote slobodných Rýb sa začiatok roka bude niesť v pokojnom duchu. Ale už bližšie k jari romatické dobrodružstvá a začiatky nových vzťahov na seba nenechajú čakať. Pre rodinných predstaviteľov znamenia bude tento rok šťastný – mnohí sa dočkajú prírastku do rodiny.
    V práci Ryby úspešne zrealizujú svoje plány výberom najvýhodnejšieho spôsobu stratégie. Jedna rada: aby sa pohli vpred, astrológovia Rybám odporúčajú ukázať svoju mazanú stránku. Tiež sa neodporúča vziať si na seba príliš mnoho zodpovednosti, inak sa môžete veľmi skoro unaviť a vyhorieť.
    Ryby by v roku 2018 mali začať s fitness a jógou. Ak budete zdraviu venovať dostatočnú pozornosť, výrazne sa vám zlepší!прогноз на 2018 год рыбы

RADA REDAKCIE

Len veľmi nedávno astrológovia odhalili tajomstvo, čo by ste si mali obliecť na oslavu Nového roka, aby vám symbol Psa priniesol šťastie.

Vaši priatelia sa tiež budú zaujímať o prognózu na rok 2018! Nezabudnite sa s nimi s týmto článkom podeliť.

zdroj: takprosto.cc

Chod hore