Tvar nôh dokáže odhaliť všetky vaše tajomstvá! Ukázalo sa, že veľa záleží na tomto spôsobe…

Každý človek je jedinečný a je unáhlené posudzovať niekoho len na základe vzhľadu. Avšak, isté prepojenie medzi charakterom a postavou naozaj existuje. Všetci kráčame životom a bolo by divné, ak by nohy, ktoré nás ním sprevádzajú, by nemohli nič prezradiť o našej životnej ceste.

To je dôvod, prečo sme si pre vás pripravili neobvyklý, no zaujímavý test, ktorý určuje povahu a vlastnosti ľudského správania. Vďaka tejto metóde tvaru nôh, sa naučíte lepšie odhadnúť ľudí okolo vás.

как определить характер человека по почерку

Vzájomnosť fyzických a psychických čŕt človeka sa už dlhšiu dobu skúmala psychológmi špecializujúcich sa na túto oblasť. Predpokladajú, že charakter ľudí môže určiť tvar ich pier, dĺžka prstov, chôdza, ale aj to, ako človek sedí, rozpráva či konzumuje jedlo. U zástupkýň nežnejšieho pohlavia sa môžete zamerať aj na tvar ich nôh. Existujú totiž 4 základné typy nôh a vyzerajú následovne…

как определить характер человека по одежде

Typ A

Táto kategória zahŕňa ženy, ktorých nohy sa tesne pritláčajú jedna k druhej, no v oblasti členkov im vzniká menšia medzera. Tento typ žien sa vyznačuje jemnosťou a osobitnou ženskosťou, sú však veľmi plaché a to takmer vo všetkých aspektoch. Takéto ženy takmer nikdy neprejavia svoju iniciatívu a radšej sa naplno spoľahnú na mužské polovičky.

как определить характер человека по подписи

Samozrejme, plaché a závislé ženy sa mužom páčia, pretože vyzerajú krehko a muž, vedľa takejto ženy, sa môže prejaviť svoj záujem a vlastnosti obrancu. Avšak nedostatok iniciatívy zo strany ženy môže viesť k tomu, že sa s nimi muž začne skôr či neskôr nudiť.

как определить характер человека по глазам

Skutočná žena sa v súčastnosti vníma nie ako niekto pasívny, ale ako rovnocenná partnerka v spoločnom vzťahu. V tomto prípade bude súhlasiť viacero žien – vzťah, v ktorom sú rovnocenní obaja partneri, vydrží dlhšie a každé zle obdobie dokážu prekonať vzájomnou komunikáciou.

Typ B

Ak sa vaše nohy dotýkajú len v oblasti členkov, znamená to, že patríte k ženám , ktoré vedú aktívny životný štýl. Ste energická, zdravo-agresívna a veľmi dobre viete, čo chcete. Bohužiaľ, vo vzťahoch myslia viac na seba, ako na partnera, čo je pravdepodobne horšie ako predošlý prípad s určitou mierou ženskej pasivity.

наклейки на плитку в ванной

Ženy, ktoré patria do tejto skupiny, majú rady keď sa v ich vzťahoch objavujú elementy hier. Čím viac prekvapení, tým lepšie. Môžeme vám s určitosťou povedať, že takéto ženy sa nikdy nestanú klasickými ženami v domácnosti!

как определить характер человека по губам

Typ C

Tento typ žien má stehná viac pri sebe, no ich holene sa nedotýkajú. Mladé ženy sú schopné prekvapiť v tom správnom čase, ale aj zájsť do neočakávaných extrémov. Jemnosť a romantiku vedia v priebehu sekúnd zameniť na hravosť a originalitu. S týmto typom žien sa určite nebudete nudiť.

как определить характер человека тест

Bohužiaľ, mnoho mužov sa obáva nepredvídateľnosti a preto dajú prednosť istote. Ak sa však nájde jeden, ktorý bude pripravený na akékoľvek prekvapenia, čaká ho šťastný vzťah o ktorom si myslel, že už ani neexistuje.

как определить характер человека по дате рождения

Typ D

Jedná sa o najbežnejší tvar ženských nôh. V tomto variante sa dotýka horná časť stehien, kolená a oblasť členkov. Táto žena je pripravená stať po boku muža a nevytvárať z neho konkurenta. Čo sa týka sexuálneho života, nie sú to žiadne priekopníčky, no akýkoľvek nápad ich partnera vedia spoločne vyskúšať.

как определить характер человека по лицу

Pre mužov sú vlastnosti takejto ženy prioritou – potrebujú mať po svojom boku niekoho, kto pri nich bude stať a pomôže im prekonať všetky životné ťažkosti. Žena s týmto typom nôh je proste bohyňa!

как определить характер человека по любимому цвету

Tento test slúži aj na pobavenie a je jasné, že z neho nemusíte robiť unáhlené závery. Ak chcete človeka spoznať, musíte s ním spolupracovať za rôznych podmienok a až potom zistíte, ako vás váš prvý dojem „prekabátil“…

zdroj:chillin.sk / takprosto.cc

Chod hore