Aha, aké dvere! Raj v panelovom byte na okraji mesta odvádza dar reči … Chodia sa naňho všetci pozerať

 

Vo svete je toľko nevysvetliteľných a nepreskúmaných … Ale pokiaľ ide o opravu v bytových domoch, otázky univerzálnej stupnice idú do pozadia. Ako? Keď to prvýkrát vidíte, zdá sa, že svet sa zbláznil. V tomto jednoduchom a sivom panelovom dome na okraji Moskvy, skutočný raj ukrytý

luxusný byt

Redakcia  „Chillin.sk“ nemohla dospieť k jednoznačnému názoru: je to génius, alebo je to taká oprava – úplne zlý vkus? Stačí sa pozrieť!

Rozkošný byt

Na obvyklom moskovskom nádvorí, obklopenom typickými panelovými bytovými budovami, sme mali to šťastie, aby sme videli buď byt alebo múzeum. Špinavý, zle udržiavaný vchod, namaľovaný ako všetky v okolí. V atmosfére zničenia sa šíri vôňa tabaku a prachu okolo. Ale musíte sa pozrieť za nenápadné dvere, potom sa okamžite dostanete do úplne iného sveta!

luxusný byt v moskve  

Luxusný dizajn bytu straší od prvého kroku. Šokovaní hostia sa stretnú so skutočnou vypchatou sovou. A vedľa nej je fontána s levom, takmer Trevi v Ríme, so svetlami a dymom. Wow efekt je zaručený!

luxusný dizajn bytu

Každý kútik bytu nie je zbavený pozornosti šikovného dizajnéra: všade okolo anjeli, záclony, umelé kvety, vodopády a osvetlenia pre každú chuť a farbu.

luxusné byty interiérov

luxusný apartmán fotografie  

Mimochodom, v byte nie je žiadny predmet bez dekorácie. Aká fantázia!

luxusná renovácia bytu

luxusné interiérové ​​fotografie

A tu je miestnosť pre príjem hostí. V akom štýle je interiér vyrobený, nemôžete uhádnuť. Ale skutočnosť, že je to skutočný raj, je bez pochyby! Potom tí anjeli a všetky bytosti v pároch.

luxusný bytový interiér

Je úžasné, že televízor nie je zdobený. Na pozadí tejto všetkej pompéznosti vyzerá nejako neatraktívne.

luxusný interiér sály

Maľby, mimochodom, nie sú namaľované iba na stenách. Návrhár, zdá sa, ani nemohol opustiť stropy bez takejto dekorácie …

luxusný interiérový štýl

luxusné interiérové ​​prvky

Poďme do spálne … Pozrite a tu je skutočný Eden! Na stenách sú stromy, na skrini sa usadil vodopád raja, umelé kvety sú všade …

luxusný interiér spálne  

… a na strope – holubica mieru.

luxusné apartmány interiérov fotky  

Interiér druhej spálne je oveľa príjemnejší. Luxusné, čo ešte povedať!

luxusný interiérový dizajn  

luxusný dizajn domu  

A, zasa anjeli.

luxusný dizajn bytu  

Kuchyňa tohto bytu vyzerá nie menej pompézne. Steny a stropy sú bodkované motýľmi, namaľovanými a umelými, záclony sú stočené na okne a kožená pohovka zaberá jednu tretinu voľného miesta. Hlavná vec je bohaté.

luxusný interiér kuchyne  

ako vytvoriť luxusný interiér v Chruščov  

Dekoratérovi sa potom podarilo vyzdobiť izbu tonami plastových rastlín! Pravdepodobne sú to jeho obľúbené kvety…

luxusný interiérový dizajn  

Kúpeľňa v najlepších tradíciách „rajského dizajnu“! Jedna, rovnako ako červená sála v Ermitaži, druhá – je posiata rovnakými umelými kvetmi, rajskými zvieratami na stenách a rôznymi maličkosťami, ktoré do kúpeľne nepatria.

luxusný kúpeľňový interiér  

luxusný kúpeľňový interiér  

Majitelia a dizajnéri sa stretli s fantáziou a vložili toľko energie a zdrojov do tohto útulného hniezda, že by som sa chcela opýtať: „Je to hra, ktorá stojí za sviečku?“ Ale ako je známe, chuť a farba … Ak sa obyvatelia cítia pohodlne, tak prečo nie!

A ako sa vám páči tento luxusný interiér bytu? Zdieľajte s nami v komentároch.

zdroj:takprosto.cc

Chod hore