Po neúspešnom cisárskom reze sa už 6 rokov nevie zbaviť bruška

Mnoho žien je pred pôrodom nútených postúpiť cisársky rez, ktorý je vykonaný v dôsledku zhoršeného zdravia matky, nesprávnej polohy dieťatka alebo zúženej panvy ženy.

Niečo nezvyčajné sa ale stalo v živote Cheryl Castle – po pôrode svojho syna Liama v roku 2011 sa jej brucho vôbec nezmenšilo a preto stále vyzerá, ako by bola ešte stále v 6.-7. mesiaci tehotenstva.

Počas pôrodu sa jej brucho zväčšilo a už sa nevrátilo naspäť do pôvodného stavu. Nepomáhajú ani vyčerpávajúce tréningy a dodržiavanie správnej životosprávy.

Neraz sa stalo, že sa jej syna vypytovali, čo si myslí o takomto rýchlom rozrastení ich rodiny. Starostliví zamestnanci aquaparku ju tiež nechceli pustiť do horúcej vody, aby vraj neublížila bábätku. Takýmto udalostiam čelí každý deň.

Najradšej mám zimu. Dlhé bundy mi pomáhajú zakryť môj defekt a unavujúcé želania zdravia neexistujúceho dieťaťa sa tak aspoň na chvíľu utíšia,“ povedala Cheryl. Chirurgická operácia, ktorá by jej pomohla, stojí približne 7,400 libier – čo je viac ako 8 000 eur.

Žena sa o svoj príbeh podelila aj na internete, kde sa pokúša vyzbierať aspoň nejakú čiastku peňazí, ktorá by jej pomohla podstúpiť plastickú operáciu. Vďaka dobrým ľuďom, ktorí reagovali na jej žiadosť, sa jej zatiaľ podarilo získať desatinu nákladov na samotnú operáciu.

Ostáva teda veriť, že získa dostatok financií na to, aby sa konečne zbavila brucha, ktoré jej spôsobuje nielen nepríjemnosti zo strany okolia, ale aj problémy pri pohybe počas každodenného života.

zdroj:videoboom.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Po neúspešnom cisárskom reze sa už 6 rokov nevie zbaviť bruška”