Ruská Angelina Jolie na zimnej olympiáde! Celý svet obdivuje krásu tejto športovkyne

Celý svet sa pozerá na zimné olympíjske hry, ktoré sa tento rok konajú v juhokórejskom Pjongčangu. Fanúšikov curlingu si podmanila držiteľka bronzovej medaile Anastasia Bryzgalova.

Užívatelia Instagramu ju neraz porovnávali s hollywoodskymi herečkami ako Angelina Jolie či Megan Fox. Britské média vtipkujú o tom, že si Anastasia podmanila (nielen) všetkých fanúšikov curlingu a ona je dôvodom, prečo ho začali sledovať aj tí, ktorí o tomto športe doposiaľ nevedeli vôbec nič.

Najskôr sa jej na olympiáde podarilo spolu so svojím partnerom a manželom Alexandrom získať bronzovú medailu v disciplíne double-mix.

V zápase o tretie miesto sa ruskému páru podarilo zvíťaziť nad Nórmi 8:4. Anastasia priznala, že sa nijako nezamýšľa nad svojou popularitou, curling je pre ňu omnoho dôležitejší.

Pochopili sme, že Rusko ešte nemá olympijskú medailu v curlingu. Ak sme chceli, aby sa tento šport dostal do povedomia, bolo potrebné priniesť si domov medailu. A práve preto sme sem prišli,“ povedala športovkyňa.

Najkrajšia dvojica v svetovom curlingu spečatila svoj vzťah svadbou, ktorá sa konala v lete roku 2017 v Petrohrade, kde dvojica žije.

Medové týždne strávili v slnečnom Španielsku, kde okrem kultúry nezabudli ani na samotné športovanie.

O kráse ruskej Angeliny Jolie niet pochýb, a tak určite nikoho neprekvapí, že si tento šport získava čoraz viac fanúšikov.

zdroj:videoboom.cc

Chod hore