4 znamenia zverokruhu, ktoré najviac klamú! Sedí to?

Každý máme svoje klady a zápory. U niekoho je pravdovravnosť úplnou zásadou a u niekoho iného pripadá milosrdná lož do úvahy. A nielen tá milosrdná.

Pozrime sa, ktorá štyri znamenia zverokruhu majú ku lži najbližšie. Do komentárov nám napíšte, ako uvedené vlastnosti sedia!

Vodnár
Mysleli ste si, že môžete bezhranične veriť svojmu priateľovi Vodnári? Práve Vodnár vie klamať bez najmenších problémov.

rak
Raci sú veľmi podozrievaví a nedôverujú ostatným ľuďom. Preto často klamú, aby sa vyhli problémom. Majú veľmi dobrú predstavivosť a často prichádzajú s fantastickými scenármi. Raci dokonale improvizujú.

Panna
Panna je jedinečným znamením z hľadiska klamstiev. Často klamú, ale nedá sa im uprieť, že klamú preto, aby niekomu neublížili, nekritizovali. Najzaujímavejšie na tom je, že následne dokážu obviniť z klamstva práve toho, komu samy klamali.

Škorpión
Škorpióni Vám radi “nahovoria” obrazne niečo povedané omylom, niečo negatívne. Niečo, čo práve nepotrebujete počuť. Kritiku, alebo vymyslené ohováranie. Nakoniec ale tvrdia, že nikdy neklamali a že ste ich vlastne nepochopili.

Zdieľajte 4 znamenia zverokruhu, ktorá najviac klamú aj s Vašimi priateľmi! Sedí to? Napíšte nám do komentárov!

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “4 znamenia zverokruhu, ktoré najviac klamú! Sedí to?”