13 zaparkovaných kamiónov strávilo na ceste celú noc, aby zachránili ľudský život…Tento prípad sa vás dotkne…

V americkom štáte Michigan sa 13 nákladných vozidiel rozhodlo pomôcť polícii zachrániť muža, ktorý sa v noci z 24.apríla chystal spáchať samovraždu výskokom z mosta vedúceho priamo na diaľnicu.

Po tom, čo polícia dostala varovanie, že obyvateľ Detroitu sa vyšplhal na most s odhodlaním, že z neho skočí. Polícia sa rozhodla požiadať o pomoc aj kamionistov. Práve oni dospeli k názoru, že priamo pod most umiestnia 13 nákladných vozidiel.

Vďaka tomu sa zmenšila výška potencionálneho pádu o takmer dvojnásobok. Náčelník policajtov uviedol, že v takýchto prípadoch sa často obracajú na kamionistov. Jedná sa o situácie, kedy samovrahovia nereagujú na výzvy polície.

S mužom, ktorý vyliezol na most, polícia vyjednávala asi štyri hodiny. Našťastie sa im ho podarilo presvedčiť, aby z mosta zostúpil. Po tom, čo to urobil, bol odvezený do nemocnice, kde bol podrobený lekárskemu vyšetreniu.

Nasledujúcom videu môžete vidieť, ako to celé prebiehalo…

Našťastie, tento príbeh mal šťastný koniec. Kamionisti a policajti môžu byť hrdí na dobre odvedenú prácu. Stali sa vzorom súdržnosti a skvelou schopnosťou rýchlej reakcie.

Čo si o tejto udalosti myslíte vy? Podeľte sa s nami o svoje názory aj v komentároch na Facebooku!

 

 

Chod hore