Japonské cvičenie: „Prezradím vám, ako si spevniť tvár. Stačí vám na to len 10 minút denne! Postavte sa pred zrkadlo a…“

Je zaujímavé, ako sa my, ženy, deň a noc snažíme v posilňovni vybudovať si pevný zadoček, spevniť svaly hrudníka a napumpovať nohy. A to všetko pre to, že je pred nami sezóna plaviek. Prečo ale zabúdame na našu pleť? Prečo vynechávame tréning tváre, ktorý predstavuje alternatívu krásy bez injekcii a míňania veľkých súm peňazí!

Kto, ako nie vynaliezaví obyvatelia Ázie, pozná všetky tajomstvá na zachovanie dlhovekej mladosti a krásy. Lifting tváre od Mamady Yoshiko vás ohromí svojou jednoduchosťou a efektívnosťou. Mimochodom, autorka tejto metódy spevňovania tváre má 45 rokov, aj napriek tomu ale vyzerá ako mladé dievča.

подтяжка лица дома

Nasledujúce cviky nie sú o nič horšie ako drahé kozmetické procedúry! Pomáhajú odolávať ochabnutiu kontúr tváre, vďaka čomu sa napne, vrásky sa stávajú menej viditeľné a druhá brada sa stane minulosťou. Na svoje si prídu tiež ženy, ktoré chcú zabrániť výskytu vrások, ale aj tie, ktoré trpia zmenami spojenými s ich vekom.

подтяжка лица в домашних условиях

Domáci Facelifting

Mamada Yoshiko je japonský guru v oblasti tváre a autorkou mnohých techník, ktoré pomáhajú bojovať proti starnutiu bez použitia chirurgických zásahov a drahých injekcií. Všetko, čo k tomu budete potrebovať, je pár minút denne a túžba byť krásnou.

S cvičením budete musieť zapájať množstvo svalov, no najviac sa zameriate na svaly spánkov, ktorých oslabený tonus vplýva na ovisanie kontúr vrchnej časti tváre. Jednoduchá technika spojená s tvárovou jogou a dýchacími cvičeniami…

Krok 1

Postavte sa pred zrkadlo. Pravú ruku si položte na oblasť ľavého spánku tak, aby sa prsty objímali vonkajší uhol oka a vonkajší okraj obočia. Jemne pritlačte a vytiahnite pokožku smerom nahor. Vaša hlava by sa nemala nakláňať dopredu.

подтяжка кожи лица дома

Krok 2

Zostaňte v tejto polohe a pomaly začnite hlavu nakláňať doprava. Jemne natiahnite krk. Ramená by mali zostať na pôvodnej polohe.

подтяжка лица без операции дома

Krok 3

Pokračujte v predchádzajúcej polohe a začnite vysúvať jazyk v smere naklonenia hlavy. Súčasne dýchajte a opakujte zvuk „ha“. Dýchajte cez nos. Zostaňte v tejto polohe, urobte ešte 4-5 nádychov a výdychov a pokračujte s vyťahovaním jazyka.

подтяжка овала лица дома

Krok 4

Jazyk vložte naspäť do úst, uvoľnite svaly a vráťte sa do východiskovej polohy. Tie isté cviky následne vykonajte aj s druhou stranou hlavy.

безоперационная подтяжка лица дома

Facelifting bez akejkoľvek operácie je skutočným objavom vo svete krásy a veríme, že žena každého veku si príde na svoje. Vykonávajte tento cvik každý deň a čoskoro uvidíte výsledky, ktoré vás príjemne prekvapia. Koža bude natiahnutejšia, oblasť spánkov bude vyhladená, jemné vrásky na čele budú menej viditeľné a celkový váš vzhľad bude otvorenejší a expresívnejší. Prečo to teda nevyskúšať?

Podeľte sa o túto tvárovú jogu aj s vašimi priateľmi na Facebooku!

zdroj:takprosto.cc

Chod hore