Kto miluje a kto je milovaný? Experti na reč tela analyzovali vzťah princa Harryho a Meghan Markle

Určite každý pozná vetu: „U dvoch zamilovaných ľudí jeden miluje a druhý sa nechá milovať.“ bez ohľadu na to, do akej miery je tento názor kontroverzný, mnohí určite súhlasia, že vo vzťahu existuje vždy jeden, kto miluje o niečo viac.

Odborníci na oblasť týkajúcej sa reči tela analyzovali vzrušujúce momenty svadby princa Harryho a Meghan Markle a prezradili, čo hovoria ich nepriame gestá. Rozhodli sme sa porovnať vzťah novomanželov s ostatnými pármi v tejto veľkej kráľovskej rodine.

Meghan Markle a princ Harry

Vojvoda zo Sussexu bol na začiatku obradu značne nervózny, neustále si kusal do pery a rozhliadal sa okolo seba. Odborníci hovoria, že týmto spôsobom jeho telo reagovalo na vnútorný nepokoj a emócie.

Keď k nemu prišla Meghan, trochu sa upokojil, no počas svojej prísahy sa nervózne kýval a utieral si pot z tváre. Vo všeobecnosti išlo o bežné správanie ženícha. Nevesta bola naopak pokojná, a udržiavala si na tvári milý úsmev.

Najdôležitejším momentom bol ich prvý manželský bozk. Odborníci tvrdia, že človek, ktorý je do svojho partnera zamilovaný o niečo viac, sa nakláňa z výraznejšej vzdialenosti. Ako môžete vidieť, v tomto prípade je to samozrejme Harry.

Pokiaľ ide o Meghan, nebolo na nej bádať žiadne rozpaky, rozrušenie a len zriedkavú očný kontakt so ženíchom. Je potrebné ale brať do úvahy, že ide o skvelú herečku, ktorá dokáže niektoré emócie skrývať a na druhej strane iné odhaliť.

Experti na reč tela dospeli k záveru, že je to práve ona, ktorá sa snaží byť pokojnejšia, zatiaľ čo princ pri nej dokáže stratiť hlavu. Sú presvedčení, že budúcnosť tohto manželstva je len v Meghaniných rukách.

Pravdepodobne najviac emócii na svadbe ukázala Doria Radlan, matka vojvodkyne zo Sussexu. Takmer počas celého obradu bolo na jej tvári vidieť stekajúce slzy, čo bolo neklamným znakom skutočného dojatia a šťastia.

Kate Middleton a princ William

Novomanželia boli okamžite prirovnávni s vojvodom a vojvodkyňou z Cambridgeu. Hovorí sa, že si na verejnosti neprejavujú žiadne hlboké city. Experti analyzovali reč tela po odchode z nemocnice, kedy sa Kate a William stali rodičmi ich tretieho dieťaťa, princa Louisa.

Napriek faktu, že boli pod dohľadom fotografov a kameramanov, vyzerali celkom pokojne. Vyzerá to, že v tom momente si najviac užívali príchod nového člena rodiny na svet. Potvrdzuje to aj skutočnosť, keď sa obaja manželia stíhali počas fotenia aj rozprávať.

William nežne objímal svoju ženu Kate a občas sa stalo, že opakovali gestá toho druhého, čo svedčí o ich harmónii vo vzťahu. Tak ako aj pri narodeniach prvých dvoch detí, aj teraz je na nich vidieť úprimné šťastie.

Pri porovnaní predchádzajúcich snímok môžeme povedať, že manželstvo medzi Kate a Williamom je aj napriek všetkým fámam každým dňom silnejšie. Na verejnosti už nemusia nič dokazovať – svojimi citmi a láskou partnera si sú istí na 100%.

Kráľovná Alžbeta a princ Philip

S príchodom seriálu The Crown (Koruna) sa v médiach začalo hovoriť o mladosti kráľovnej a jej muža Philipa, najmä čo sa týka jeho nevery. Toľko novinárov by chcelo nájsť dôkazy o Philipovej nevere, no nikdy neboli objavené žiadne presvedčivé dôkazy.

Princovi sa nikdy nepáčilo byť v tieni, preto sa kráľovná rozhodla rozdeliť ich úlohy následovne: ona bola kráľovnou Veľkej Británie, on bol kráľom jej srdca a hlavou domácnosti. Všetky rozhodnutia týkajúce sa budúcnosti ich detí mal na starosti Philip.

Alžbeta sa na verejnosti správala vždy zdržanlivo, zatiaľ čo Philip s ňou udržiaval neustály očný kontakt, nakláňal sa k nej a upriamoval na ňu svoju pozornosť.

Čo sa týka nežností, v minulosti sa hovorilo o tom, ako sa spolu držali za ruky. V súčasnosti kráľovná drží princovu ruku najmä preto, že potrebuje pomoc a oporu. Avšak pred desiatkami rokov ich reč tela hovorila jasným jazykom – spoločne tvorili silný a citmi naplnený pár.

V každom manželstve sú problémy a 70 rokov spoločného života už hovorí za všetko. Dúfame, že vojvodovia z Cambridgeu a vojvodovia zo Sussexu nebudú šťastní o nič menej a sme si istí, že aj ich fotografie budú raz také obdivované, ako to je u kráľovnej Alžbety a princa Philipa.

zdroj:ofiigenno.com

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Kto miluje a kto je milovaný? Experti na reč tela analyzovali vzťah princa Harryho a Meghan Markle”