Pred 9 rokmi musel John Travolta pochovať svoje vlastné dieťa…

John Travolta – úspešný americký herec, známy po celom svete najmä vďaka úlohe Vincenta Vega vo filme “Pulp Fiction”. Zdalo by sa, že tohto skvelého muža stretáva v živote len to dobré, no pravdou je, že za jeho širokým úsmevom sa skrýva rodinná tragédia…

John Travolta je otcom troch detí. Najmladší syn Benjamin má len 7 rokov, 17-ročná Ella Bleu už svieti na obrazovkách spolu so svojím otcom. 13. apríla 2018 by jeho druhý syn Jetta oslávil svoje 26. narodeniny, no jeho život skončil už pred 9 rokmi.

Herec na svojej Facebookovej stránke uverejnil srdcervúci príspevok, v ktorom sa podelil o pocity, týkajúce sa straty vlastného syna. „Hovorí sa, že najťažšie je prísť o vlastných rodičov. Uisťujem vás, že to tak nie je. Najhoršie je pochovať človeka, ktorého ste vychovávali, kŕmili s lyžičkou, učili chodiť a hovoriť.“

Keď mal Jetta 2 roky, lekári mu diagnostikovali Kawasakiho syndróm – ochorenie, ktoré postihuje krvné cievy. Chlapec zomrel vo svojich 16 rokoch na zranenie, ktoré bolo spôsobené stratou rovnováhy po epileptickom záchvate.

Naučil som sa žiť a milovať tak, ako keby to bol môj posledný deň. Deti, milujte svojich rodičov. Rodičia, strávte čas s vašimi deťmi, pretože jedného dňa sa odtrhnete od svojich mobilov, no deti tam už nebudú,“ napísal Travolta.

Po smrti svojho syna odmietal účinkovanie v akomkoľvek filme. Nepríjemné obdobie mu pomohli prekonať jeho priatelia a príbuzní. Útechu našiel po roku od tragédii, kedy na svet privítal svojho druhého syna Benjamina.

Neexistuje nič horšie, ako smrť vlastného dieťaťa a sme si istí, že obyvatelia celého sveta súhlasia s týmto tvrdením. Niet divu, prečo si Číňania okrem bežných slov o dobrom zdraví a iných radostiach želajú, aby nikdy nevideli smrť syna.

Travolta učí svojich fanúšikov ceniť si, každú chvíľu svojho života, pretože nikdy nevieme, kedy sa skončí…

 

zdroj:videoboom.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Pred 9 rokmi musel John Travolta pochovať svoje vlastné dieťa…”