Rodina s deťmi vystúpila v Safari parku z auta a chceli sa vyfotiť s gepardami. To sa im skoro vypomstilo

Relax sa rýchlo premenil v horor. To všetko len vďaka jednému zlému nápadu. Rodina z Holandska vycestovala na safari, urobila však osudovú chybu.

Spolu s malými deti sa rodičia rozhodli v holandskom safari parku Beekse Bergen vystúpiť z auta a pokochať sa okolím. Bohužiaľ si ich však všimla skupinka gepardov, ktorí ležali len pár metrov od nich na tráve. Na VIDEU je zachytené, ako otec vystupuje a chce si gepardov vyfotiť. Z auta nakoniec na prekvapenie všetkých vyliezajú aj deti.
Hoci si ich gepardy všimli, rodinku to nijako nevystrašilo a ďalej stála vonku. Až vo chvíli, keď okolo nich gepardy začínajú predátorsky krúžiť, sa rozhodnú ísť späť do auta.

Ako je zrejmé z videa, hazardéri mali obrovské šťastie, že sa im nič nestalo. “Gepardy boli práve vo fáze kŕmenia, neboli preto nijak hladní a nechcelo sa im loviť. Avšak, ako je vidieť na videu, rozmysleli si to a vyzerá to, že sa skutočne chystali zaútočiť, “popísal situáciu zamestnanec parku pre miestne rádio.

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Rodina s deťmi vystúpila v Safari parku z auta a chceli sa vyfotiť s gepardami. To sa im skoro vypomstilo”