Tehotná speváčka odhalila svoje telo v 9. mesiaci tehotenstva! Určite sa nemá za čo hanbiť!

Známa slovenská speváčka, Barbora Švidraňová odhalila, ako naozaj vyzerá telo tehuľky. Mnohé celebrity ukazujú svoje dokonalé vyphotoshopované telá počas tehotentva, no Barbora chce všetkým ukázať, ako to naozaj je!

Barbora na Instagrame odhalila svoje telo! Pridala tam fotku kde ukazuje seba na začiatku tehotenstva a ak v 8. mesiaci. Svoje prvé bábätko čaká s talianským priateľom.

Aj ked‘ speváčka nepopiera, že má strie, pálenie záhy, napuchnuté nohy a hovorí, že je obrovská, miluje svoje telo. Všetkým ženám odkazuje, že sa majú k sebe správať čo najlepšie. Ona miluje samú seba aj takto.

Toto napísala na svojom Instagrame o tehotenstvem na fotke je v 9.mesiaci

Tehotenstvo je úžasné! Donúti vás oddychovať, lebo v poslednom mesiaci skrátka nemáte na výber.. Máte čas prehodnotiť doterajší život, uvedomiť si, čo je naozaj podstatné a čo vám už fakt netreba.. Kto pri vás stojí a kto na vás zabudol.. 😂🤷‍♀️ Ako málo ste sa venovali svojmu psovi, ktorý pri vás teraz o to vernejšie leží, a že len tak sedieť na záhrade a počúvať spev vtákov je veľmi oslobodzujúce.. Byť ženou je obrovský dar, pretože to, že vyrastie vo vás nová bytosť je najúžasnejšia škola života… Prevráti sa vám hodnotový rebríček a spoznáte bezpodmienečnú lásku… Bodaj by aj mužom darovala príroda podobnú výmoženosť… 

 

 

Barbora je jedná z mála celebrít, ktoré sa nesnažia byť dokonalé. Veľmi si to na nej vážime a želáme jej len to najlepšie!

zdroj:Instagram

Chod hore