Táto fotografia spôsobila na internete prestrelku. Keď to uvidíte, pochopíte príčinu hnevu

Nie je to tak dávno, čo Eva Holland z mesta Cincinnati v americkom štáte Ohio uverejnila na internete snímku z pohrebu svojho manžela. Na fotografii sa žena spolu s jej dvoma deťmi usmievala priamo vedľa rakvy, v ktorej ležal jej mŕtvy muž. Strašný pohľad okamžite vyvolal rozhorčenie a vdova tak čelila nielen urážkam ale aj výčitkám.

Podľa názoru väčšiny komentujúcich bola takáto fotografia mimoriadne bezcitná. Niektorí dokonca tvrdili, že to bola práve žena, ktorá priviedla svojho manžela do hrobu a teraz sa zo smrti radujú aj jej deti. Krátko po uverejnení snímky zverejnila príspevok, v ktorom vysvetlila dôvod svojho činu.

Eva sa s manželom Mikeom Settlesom zoznámila pred 11 rokmi, keď mali obaja 15 rokov. Bola to láska na prvý pohľad. Počas toho obdobia sa im podarilo dokončiť si školu a založiť rodinu. Mladý pár vychoval dve deti a zdalo by sa, že na nich čaká skvelá budúcnosť.

Avšak pred niekoľkými rokmi do ich života vstúpili drogy. Mike sa skamarátil s ihlami a za niekoľko mesiacov sa z vynikajúceho manžela a otca stal muž, ktorého zaujímala len ďalšia dávka.

Podľa slov Evy sa to všetko začalo s liekmi proti bolesti. Potom však Mike objavil heroín.

Naštrbené manželstvo sa otriasalo v základoch, no napokon sa zdalo, že Mike prišiel k zmyslom a sám išiel požiadať špecialistu o pomoc. Vyvrcholilo to absolvovaním protidrogového liečenia.

Zdalo sa, že závislosť na drogách je minulosťou. Návrat k drogám sa začal po jedinej tabletke, ktorú si Mike vzal po zubnom zákroku. Čoskoro do toho opäť spadol. Tentokrát však úprimne veril, že sa nič zlého nestalo a vždy sa môže vrátiť do pôvodného života.

O tri mesiace neskôr bol otec dvoch detí mŕtvy. Podľa lekárov Mike zomrel na obyčajné predávkovanie heroínom.

Heroín zabíja. Ak nenecháte drogy na pokoji, váš život môže skončiť podobným spôsobom. Otec mojich detí, muž, ktorého som 11 rokov milovala, si myslel, že nepotrebuje pomoc okolia. Mýlil sa a svoj boj prehral. Zdieľam túto fotografiu s nádejou, že môže ešte niekomu pomôcť.“ Mnohí si však myslia, že sa to dalo vyjadriť aj bez takejto provokatívnej fotografie.

zdroj:videoboom.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Táto fotografia spôsobila na internete prestrelku. Keď to uvidíte, pochopíte príčinu hnevu”