Ako francúzska prvá dáma Brigitte Macronová vychováva svoje vnúčatá? Má ich 7 a používa jeden trik

Niektoré babičky by boli najradšej, keby celu svoj voľný čas mohli stráviť so svojimi vnúčatami, iné sú radšej, ak žijú niekde ďalej a sú aj tie prípady, ktoré odmietajú to strašné pomenovanie „babička“. A akou babičkou je prvá francúzska dáma Brigitte Macronová? Mnohí hovoria, že 65-ročná Brigitte má už obdobie nosenia minišiat dávno za sebou a namiesto diplomatických stretnutí či módnych podujatí uprednostňuje robenie palaciniek a štrikovanie.

брижит макрон

Čo si o tom myslí samotná Brigitte? Zistili sme, ako francúzska babička trávi čas so svojimi vnúčatami. Mimochodom, má ich sedem!

Vzdelaním pedagogička sa Brigitte Macronová narodila vo veľkej buržoáznej rodine, bola šiestym, najmladším potomkom. V tej dobe sa budúca prvá dáma Francúzska a matka troch detí rozhodla opustiť svojho manžela bankára pre lásku k svojmu žiakovi – Emmanuel Macron, ktorý bol mladší o 24 rokov. Dnes je pre ženu rodina svätá , najmä ak ide o jej milované vnúčatá. Ako sa ukázalo, bez nich si prvá francúzska dáma ani len nevie predstaviť svoj život.

брижит макрон дети

V nedávnom rozhovore povedal tréner francúzskeho futbalového tímu Didier Deschapms, ako sa prvá dáma stavia k statusu babičky. Počas jednej večeri s prezidentským párom sa Deschamps pustil do debaty s Brigitte: „Máme veľa spoločného, pretože sa venujeme pedagogike. Som športový tréner a ona je učiteľka. Veľa sme hovorili o oblasti vzdelávania, o futbale a o šťastí, ktoré nám naše vnúčatá prinášajú. Pani Macronová je otvorená žena.“

брижит макрон и ее дети

hovorí sa, že Brigitte Macronová je ideálnou babičkou. Nesnaží sa do svojich vnúčat investovať všetko, čo nemohla ponúknuť svojim vlastným deťom. Prvá dáma je presvedčená, že autorita rodičov by mala byť vždy na prvom mieste, bez ohľadu na to, akí inteligentní, úspešní a vševedúci sú starí rodičia.

Ideálna babička miluje život, cení si každý deň chráni a hýčka nielen svoje deti a vnúčatá, ale samu seba. Brigitte Macronová svojou láskou k životu, životnému štýlu a aktivitám povzbudzuje a inšpiruje okrem vlastných detí aj vlastné vnúčatá!

брижит макрон с детьми

Počas inaugurácie svojho manžela Brigitte spomenula, že má v úmysle komunikovať so svojimi vnúčatami tak často, ako to len bude možné. Nielen že pomáha svojmu mužovi, taktiež sa venuje vzdelávacím programom v krajine. V Elyzejskom paláci má prvá dáma svoju vyhradenú pracovňu.

Napriek tomu prvá dáma nedovolí, aby reprezentatívne povinnosti negatívne ovplyvňovali vzťahy s jej príbuznými. Rodina u nej ostáva vždy na prvom mieste.

дочери брижит макрон

Tiphaine Auziėre, najmladšia dcéra Brigitte, nedávno uviedla, že keby mala povedať, čo je modelom skutočnej lásky, dala by za príklad svoju matku a jej manžela: „Keď sú spolu, vyzerá to, ako keby zvyšok sveta neexistoval. Emmanuel vzhliada k Brigitteiným vnúčatám a oni ho s láskou nazývajú „otec“. Nie je to láska?“

брижит макрон внуки

Brigitte a Emmanuel nemajú svoje vlastné deti: „Rozhodli sme sa, že nebudeme mať deti. Je to aj moje vlastné rozhodnutie, vzhľadom na vekový rozdiel ktorý je medzi mnou a Brigitte. Nepotrebujem biologické deti a vnúčatá, pretože všetku lásku môžem venovať manželkiným vnúčatám,“ povedal francúzsky prezident v rozhovore.

Pripomenieme, že Brigitte patrí k tým prvým dámam, o ktorých sa hovorí rovnako, ako o prezidentoch krajín, ak nie viac. Ľudia aj napriek všetkému rozoberajú ich obrovský vekový rozdiel a vzhľad 65-ročnej Brigitte.

Beh ohľadu na to, koľko fám sa vyskytuje okolo tohto páru, Brigitte je jedinou Emmanuelovou láskou, s ktorou si prešiel dlhú a tŕnistú cestu od obyčajného úradníka až po hlavu vplyvného štátu. „Brigitte bola vždy pri mne a ja to nebudem skrývať. Zdieľame spoločný život a jej názory pre mňa boli a vždy budú, nesmierne dôležité,“ uzavrel rozhovor Emmanuel Macron.

брижит макрон и ее внуки

Súhlasíte s postojom prvej dámy Francúzska k rodine a vnúčatám? Podeľte sa s nami o vaše názory aj v komentároch na Facebooku.

zdroj:takprosto.cc

Chod hore