Odvážna žena zaútočila na ozbrojených únoscov. Zachránila tým nielen seba, ale aj svoju dcéru!

 

42 ročná žena z Albertonu v Južnej Afrike, sa stala hrdinkou po tom, ako zablokovala auto gangu únoscov, ktorí zaútočili na ňu a na jej dcéru. Policajné vyšetrovanie odhalilo, že zločinci ju pozorovali počas celej cesty z nákupného centra.

Keď vošla do dvora, muži jej rýchlo zablokovali bránu ich vozidlom.

Žena mala niekoľko sekúnd na to, aby sa rozhodla, aké budú jej nasledovné kroky. Dcére povedala, aby zamkla dvere a ostala pokojná.

Traja ozbrojení muži sa priblížili k džípu a začali sa im vyhrážať zbraňami.

Keď žena zbadala zbraň, okamžite si uvedomila, aké vážne nebezpečenstvo im hrozí. Materinský inštinkt jej však povedal, že nejako sa z toho dostanú.

Najskôr sa pokúsila utíšiť svoju 16-ročnú dcéru.

Žena neskôr povedala, že tieto sekundy trvali ako večnosť: zločinci zaklopali zbraňou na okno auta a prikázali im, aby otvorili dvere. Mladé dievča začalo panikáriť a keď to uvidela jej matka, rozhodla sa konať.

Bezpečnostné kamery zachytili okamih, kedy odvážna žena zaradila spiatočku, vrazila do auta zločincov a vytláčala ho z dvora. Muži boli zjavne v šoku a nečakali takýto radikálny krok zo ženinej strany.

Žena (ktorá požiadala o to, aby nebola menovaná z bezpečnostných dôvodov) povedala, že to urobila, aby zachránila svoju dcéru – zločinci ju pravdepodobne chceli uniesť.

Len sa na to pozrite!

Keby sa všetky takéto prípady skončili týmto spôsobom!

„Myslela som si, že keď sa mi podarí posunúť auto cez bránu, rýchlo ju zatvorím a to nás zachráni.“

Žena pocítila príval adrenalínu, po ktorom sa už nehodlala zastaviť. Muži sa pokúsili naskočiť do svojho auta a odísť bez straty, to sa im však nepodarilo.

Znova a znova narážala do ich auta, kým muži konečne nevzali nohy na plecia a neutiekli.

Obom ženám bola poskytnutá lekárska starostlivosť. Všetci si však uvedomili, že táto udalosť mohla mať na svedomí aj niekoľko ľudských životov.

„Ak by sa na poslednú chvíľu nezmenili naše plány, môj 9-mesačný vnuk by sedel s nami v aute!“ povedala žena so slzami v očiach.

Žena je stále v šoku. O dva dni neskôr boli všetci štyria podozriví muži zatknutí, keď sa pokúšali spáchať podobnú lúpež.

Oprava ženinho automobilu je v plnej sume krytá poistením.

Používatelia siete chválili ženu za jej hrdinstvo. Iní ju však kritizovali za jej bezohľadnosť – mohli byť zabití.

„Fantastický príklad ženy, ktorá nedovolila, aby sa stala obeťou, dokonca aj s gangom ozbrojených mužov“, napísal jeden komentátor na sociálnej sieti Twitteri.

Myslíte si, že urobila správny krok?

 

 

Chod hore