Evelyn je v lepšej forme a štíhla, ako kedykoľvek predtým. Skoro by ste ju ani nespoznali

Evelyn, známa komička a moderátorka, sa stala súčasťou šoubiznisu len pred pár rokmi. Aj napriek tomu, že nikdy nebola štíhla ako modelky, ktoré stretáva, vždy vie zaujať a obliecť sa primerane k svojej postave. Pred pár dňami Evelyn pridala na svoj Instagram fotografie, z ktorých je jasné, že vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým. Jej štíhly driek a dlhé nohy teraz naozaj vyníknú. Musíme povedať, že je z nej naozaj kočka!

Eva Evelyn Kramerová sa nikdy za svoje oblejšie krivky nehanbila a vždy bola štýlová aj s pár kilami navyše. Dnes však hrdo ukazuje svoju postavu a tvrdí, že žiaden recept na takúto líniu nemá, stačil kvalitný, dostatočný spánok a pravidelná strava.

Áno, schudla som, ale netuším koľko. Neriešim to nijak psychopaticky. Mám také kľudné obdobie, keď som začala pravidelne jesť a mám dostatok spánku,” priznáva spokojne pre Nový Čas.

 

Evelyn sa pred pár týždňami pochválila plastickou operáciu, ktorá má však viac zdravotný ako estetický výsledok. Svoje prsia si nechala zmenšič o 2 čísla, pretože ju bolel chrbát a necítila sa s tak veľkými prsiami dobre.

https://www.instagram.com/p/Bwbs3ukhh2f/

https://www.instagram.com/p/BwuOmdXBQqL/

 

https://www.instagram.com/p/Bw-DfUYhFf4/

https://www.instagram.com/p/BxUMAhhh-fc/

 

 

Chod hore