Ako kombinovať zlaté sandále pre krásny a štýlový vzhľad?

Zlatej farbe nikto neuprie jej honosnosť a luxusné vyžarovanie. Vďaka tomuto vyžarovaniu je zlatá farba často využívaná v módnom priemysle. Nájdete ju nielen na doplnkoch, ale tiež na topánkach. Zo všetkých modelov topánok vyzerá zlatá farba najlepšie na sandáloch. Ako skombinovať sandále, aby bol váš vzhľad krásny a štýlový?

 V zlatých sandáloch budete vyzerať a cítiť sa skvele

Vplyv farieb na ľudskú psychiku potvrdili mnohé prestížne vedecké časopisy. Niektoré farby na nás pôsobia povzbudzujúco a iné tlmia mozgovú činnosť alebo majú vplyv na vznik depresie. Stačí si predstaviť sivú oblohu a chmúrne myšlienky sú na ceste. Dávajte si preto pozor nielen na to, aké farby vás obklopujú, ale tiež na to, aké farby si obliekate. Ak chcete psychiku povzbudiť a cítiť sa skvele, vsaďte na zlatú. Zlaté sandále potešia oko a pritiahnu pohľady.

Zlaté oblečenie bolo vždy symbolom božskosti a hojnosti. Zlatou farbou sa ľudia snažia už od nepamäti privolať bohatstvo, úspech a šťastie vo všetkých smeroch života. V módnom priemysle sú zlaté oblečenie a zlaté topánky znakom luxusu. Energia zlatej farby sa rýchlo prenesie do chovania ľudí. Ten, kto nosí zlaté oblečenie, je sebavedomý a dynamický. Zlaté sandále sú navyše akýmsi neodmysliteľným kúskom, ktorý si spájame s letom a slnkom.

Zlaté sandále sú sami o sebe šperkom a dodajú šik vzhľad

Zlaté sandále v rôznom strihu sa kamarátia s letom a opálenou pokožkou. Stačí, aby ste nohám dopriali jemnú pedikúru, obuli si zlaté sandále a prakticky ihneď sa zmeníte na štýlovú dámu. Tento fakt potvrdzujú výrobcovia topánok, ktorí zlatú farbu preniesli do všetkých modelov obuvi s úmyslom vniesť elegantnosť aj do športových outfitov.

Zlaté sandále nepatria len na pláž alebo na prechádzky počas teplých, letných večerov. Zlaté sandále na vysokom opätku sú ako stvorené na zvláštne príležitosti. Obujte si ich na večierok, oblečte si jednoduché mini šaty a sexi dračica je na svete. Zlatých sandálov na opätku sa nebojte ani v prípade, že hľadáte topánky na svadbu. Zlatá farba spolu s bielymi svadobnými šatami vyzerá úchvatne a oslňujúco. Zlaté sandále na všetky príležitosti nie je ťažké nájsť. Jediným kliknutím na stránky CCC sa dostanete k desiatkam štýlovým sandálom. Krásne modely zlatých sandálov nájdete tiež na pultoch CCC obchodov po celom Slovensku.

Zlaté sandále je možné kombinovať s rôznym oblečením

Móda je hra a zlatá farba do módy patrí, a to v kombinácii s rôznym oblečením. Napriek tomu, že ide o luxusnú a slávnostnú farbu, zlaté sandále vyzerajú perfektne s neformálnymi outfitmi. Obujte si zlaté sandále na platforme k roztrhaným rifliam a zmeníte obyčajný outfit na výnimočný. Dávajte si však pozor, aby ste to so zlatou neprehnali. Ak sa rozhodnete pre zlaté sandále, vyvarujte sa výrazným zlatým opaskom či mohutným šperkom.

Čo sa farieb týka, zlaté sandále umožňujú široké možnosti farebných spojení. Spomínali sme džínsy, ktoré so zlatou vytvárajú peknú kombináciu. Práve modrá farba je pre zlaté topánky tou pravou, pretože vyzdvihne krásu zlatých sandálov. Okrem modrej farby si môžete dovoliť i iné farebné kombinácie. Ide predovšetkým o neutrálne farby. Malé, čierne šaty a zlaté sandále na opätku, biele volánové šaty a zlaté sandále na platforme, overal v námorníckej modrej a zlaté sandále s rovnou podrážkou. Všetky uvedené kombinácie sú krásne a svoju nositeľku zmenia na štýlovú ženu.

Zdroj foto: wavebreakmedia / Shutterstock.com

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Ako kombinovať zlaté sandále pre krásny a štýlový vzhľad?”