Darčekové boxy na každú príležitosť – ako vybrať obsah krabičky?

Darčekové krabičky sú novodobým nástupcom tradičných darčekových košov. Ich obsah sa neobmedzuje iba na potraviny a alkohol, ale je omnoho rozmanitejší. Nájsť v nich môžete rôzny sortiment, od kozmetických prípravkov až po lifestyle doplnky. Ako vybrať vhodný obsah?

Preferencie obdarovanej osoby

Pri obdarovávaní sa predpokladá, že darček vyberáme pre osobu, na ktorej nám záleží – filozofia za dávaním darčekov hovorí o tom, že ide o vyjadrenie lásky, vďaky alebo uznania. Preto by nemal byť problém prispôsobiť predmety v boxe záujmom a vkusu obdarovaného. Ak viete, aké sú jeho či jej koníčky, obľúbené chute, vône a farby, dokážete zostaviť dokonalý darček pre ženu i muža na akúkoľvek príležitosť.

Zdroj foto: Netrun78 / Shutterstock.com

Tipy na darčekové boxy pre gurmánov

Chcete pripraviť darček pre sestru, ktorá miluje cestovanie, spoznávanie nových kultúr a medzinárodnú kuchyňu? Čo tak box plný talianskych dobrôt ako cestoviny, olivový olej, sušené paradajky a podobne. Alebo je obdarovaná osoba milovníkom kávy? Darujte jej box naplnený prémiovou kávou rôznych odrôd spolu s hrnčekom.

Tipy na darčekové boxy pre športovcov

Športovci, no vo všeobecnosti i všetci ľudia, ktorí sa snažia o zdravý životný štýl, určite ocenia fitness darčekovú krabičku. Jej obsahom môžu byť rôzne doplnky stravy, proteínové tyčinky, vitamíny, orieškové maslá a podobne.

Tipy na darčekové boxy pre milovníkov relaxu

V tomto prípade môžete staviť na obsah v podobe prírodnej kozmetiky, relaxačnej soli do kúpeľa, vonných sójových sviečok či sypaných čajov. Krabičku môžete doplniť aj o poukážku na wellness alebo masáž.

Dôraz na kvalitu, nie kvantitu

Vašim zámerom by nemalo byť naplniť krabičku odspodu až po vrch. Zamerajte sa skôr na zmysluplné a kvalitné produkty, bez ohľadu na to, či ich kupujete separátne alebo sa spoliehate na hotové darčekové krabičky, ktoré nájdete napr. aj v ponuke Giftology.

Balenie darčekovej krabičky

Obdarovávanie je aj o prezentácii. Krabička by mala vyzerať esteticky nielen vo vnútri, ale aj navonok, preto hľadajte výrobcov, ktorí sa postarajú o jedinečné a krásne balenie. Ak sa chystáte box vyskladať doma, nezabudnite na ozdobné stuhy, mašle a výplň, napr. drevenú vlnu. Vítaným prvkom sú aj kartičky s osobným venovaním, ktoré darček ešte viac personalizujú. Mnohé spoločnosti túto možnosť svojim zákazníkom ponúkajú.

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Darčekové boxy na každú príležitosť – ako vybrať obsah krabičky?”