Ste v znamení VÁHY, alebo niekoho takého poznáte? Máte šťastie, pozrite sa prečo

Jesenné znamenie Venuša so zmyslom pre harmóniu spravodlivosť. Citlivá duša s citom pre umenie, módu a krásne veci, často ale nerozhodné bytosti. To všetko a oveľa viac sú ľudia zrodení v znamení Váh.

Váhajú Váhy často? Áno. Váhy sú naozaj typické tým, že im robí problémy rozhodovať sa rýchlo a mať konečné slovo v zásadných veciach. Sú teda vynikajúcimi spolupracovníkmi, neoceniteľnými kolegami, ktorí vždy radi pomôžu vyriešia problémové situácie k spokojnosti všetkých, zásadné rozhodnutie po nich však nepožadujte.

Žena v znamení váh: krásne a vždy očarujúce

Váham vládne planéta Venuša a tak nie je divu, že ženy zrodené v tomto znamení sú v každej situácii krásne a pripravené okúzliť okolie. Ženy v znamení Váh majú rady svoje telo, rady sa o seba starajú a robia dojem. Pristanú im tiež pestré farby, pre toto znamenie je typická najmä farba indigo a ružová, ktoré len zvýraznia ich krásu. Ženy zrodené v jesennom období Váh sú vždy perfektne upravené a vkusne oblečené, v móde nepatrí k experimentátorkám, vždy však môžeme očakávať vysoký štandard.
Vo vzťahoch sú inak váhavé Váhy pomerne stabilné a tradičné. Predstava malomestskej spokojnej rodinky im nie je cudzia a aj keď sa im vo vzťahoch príliš nedarí, stále dúfajú, že pána dokonalého raz nájdu. V partnerstve je ochotná opustiť mnohé, čo Váhy avšak nikdy neodpúšťajú je nevera, to potom očakávajte nepríjemnú pomstu.
Hoci sa zdá, že Váha je v partnerstve veľmi konzervatívna, nenechajte sa zmiasť. Keď príde na sexuálne hry Váha je v nich jedným z najnápaditejších znamení. So zadným sedadlom u tejto Ženy však neuspejete. Váhy sú veľmi ženské a často aj narcistické, preto pri milovaní vyžadujú štandart tomu zodpovedajúci.

1344072592_86502

A čo muži? Vždy dokonalí, ale nestáli

Muži narodení v znamení Váh sú podobne ako ženy typickí svojím vždy dokonalým vzhľadom. Tohto muža nikdy nestretnete neupraveného a nevkusne oblečeného. Ak sa chystáte okamžite vyjsť na lov jedného z týchto krásavcov, veľmi sa neradujte. Mnoho mužov v tomto znamení sú gayovia, bisexuáli, alebo dokonca Gigolovia. Informácia, že títo páni najčastejšie pracujú ako kaderníci, vizážisti, alebo krajčír, vás teda určite neprekvapí.
Ak sa teda chystáte vybudovať stabilný a pevný vzťah, s mužom narodeným v tomto období to jednoduché mať nebudete. Váha skrátka nie je schopná odoprieť si krásu opačného pohlavia, kedykoľvek ho očarí, preto tu s vernosťou príliš nepočítajte. Aj spomínaná váhavosť vo vzťahoch s Váhou prejavuje. Váhajúcich fešáci neradi ľuďom okolo seba ubližujú a preto málokedy zoberú odvahu a vzťah ukončia. Pre žeravý prázdninový flirt, zdá sa Váha byť však ideálna.
Vzťah dvoch Váh nie je príliš jednoduchý a vyžaduje značnú mieru vyspelosti. Hviezdy naopak prajú vzťahu Váh a Levov, Blížencov, Strelcov, alebo Vodnárov. Naopak problémy by mohli nastať pri spojení Váh s Rakom, či Kozorožcami. Na lásku sú hviezdy však krátke a tak ak ste si istí svojím ,, váhavcom“, či ,, váhalkou“ istí, smelo do toho.

Chod hore