Matka sedela na okraji cesty a pokúšala sa spojiť hlavu syna s jeho telom … Tento príbeh je veľmi dôležitý!

Toto nie je prvýkrát, čo sme na našej stránke zverejnili šokujúci príbeh nehody spôsobenej opitým vodičom. Naša webová stránka bola vytvorená s cieľom zdieľať príbehy, aby náš svet bol aspoň o kúsok lepší. Veríme, že ak si tento príbeh prečíta veľa ľudí, nemusí dôjsť k podobnej nehode. Prosíme, podeľte sa o tento článok.

Nasledujúci príbeh bol zverejnený na webe Imgur užívateľom hardcorefubu:

Pre tých z vás, ktorí to nevedia – pracoval som v San Diegu ako záchranár. Nerád píšem alebo hovorím o prípadoch verejne, ale tentoraz som to urobil a dúfam, že si to nejaký podobný idiot prečíta a nabudúce si rozmyslí, či sa rozhodne riadiť opitý. Pred niekoľkými hodinami som dorazil na miesto nehody, kde jedno auto ležalo na streche a druhé narazilo do steny. Na okraji cesty sedela žena, ktorá v náručí držala telo svojho syna … v 2 častiach. Napriek tomu stále držala hlavu syna pri tele a priala si, aby bol znovu celý.

Na druhej strane cesty som zbadal muža, ktorý ku mne bežal s mŕtvym dievčatkom v náručí. Keď som vystúpil zo sanitky, pribehol ku mne a doslova mi hodil telo 7-ročné dcéry do náručia. Stál nad nami a sledoval, ako spolu s ďalšími záchranárimi aplikujeme nové a nové striekačky s liekmi, dávame jej ju do krku endotracheálnu trubicu a potom ju resuscituje. Do ich auta narazil opitý vodič, ktorý prešiel na červenú rýchlosťou 90 km za hodinu. Dievčatko vyletelo cez okno a hlavu chlapca rozdrvil nárazník vodičovho auta. Rodičom a opitému vodičovi sa nič nestalo, deti nehodu neprežili. Bol som svedkom toho, ako jeden človek zničil šťastnú rodinu. N

Chod hore