Rodičia spôsobili svojej dcére trauma len preto, že pes nie je „čistokrvný“ … Nemáme slov

Veľa ľudí ešte stále nechápe, v čom spočíva zodpovednosť za druhé stvorenia. Kúpou alebo adopciou psa a už po prvej situácii, ktorá sa im nepáči, sa ho čo najrýchlejšie chcú zbaviť.

Mexičanka Päty Sualeová  každý deň čelí dôsledkom ľudskej hlúposti – žena pracuje ako dobrovoľníčka a zachraňuje túlavé psy. Jedného dňa našla pri dverách krabicu so šteniatkom a dlhý list, ktorý pravdepodobne napísalo dieťa …

„Dobrý deň,

Som Jasmina a toto je Crystal. Musela som ju nechať tu, pretože viem, že sa staráte o zvieratá. Moji rodičia ju nechceli, pretože nie je čistokrvná. Otec ju chcel nechať na ulici, ale ja viem, že sa to nesmie. Tu jej nebude zima a nebude mať hlad.
Nemôžem sa o ňu postarať sama, pretože mi je ešte len 7 a rodičia nemajú peniaze na jedlo. Prosím, postarajte sa o ňu. Nechala som vám 8 pesos ( 2 eurá) – viac nemám. Poviete Crystal, že ju mám rada?

Jasmine “

Malá Jasmine môže byť pokojná. Päty našla milujúcu rodinu, ktorá sa o ňu postará. Je nám ľúto dievčatka, ktorá muselo svojej kamarátke povedať zbohom len preto, že podľa rodičov si nečistokrvny pes nezaslúži starostlivosť a lásku … Rodičia sa od svojej dcérky majú ešte čo učiť. Pre Jasmine rozhodne nie sú dobrým príkladom.

Reakcia dievčatka bola úžasná, reakcia rodičov ale nahnevala verejnosť … Ako by ste reagovali vy? Zdieľajte tento článok.

Chod hore