Babička išla po diaľnici príliš pomaly. Dôvod? Popukáte sa od smiechu!

Niektoré príbehy sú tak skvelé, že nezáleží na tom, či sú pravdivé! Myslíme si, že tento sa stať mohol, pretože človek nikdy nevie, čoho je schopná taká babička! … 🙂

Policajt zastavil auto, ktoré po diaľnici išlo príliš pomaly a pre iných vodičov predstavovalo riziko. Auto išlo rýchlosťou iba 22 km / h! Policajt auto zastavil a nemal slov – za volantom sedela babička a ďalšie štyri spolujazdkyne boli tiež v pokročilom veku. Všetky sa tvárili vydesene.

Vystrašená vodička policajtovi povedala, že povolenú rýchlosť neprekročila! Ten jej povedal, že problém nie je v tom, že nešla príliš rýchlo, ale príliš pomaly!

„Pamätajte, že pomalá jazda môže byť pre ostatných vodičov rovnako nebezpečná, ako rýchla jazda.“

Prekvapená babička povedala, že predsa išla maximálnou povolenou rýchlosťou – 22 km / h! Policajtovi chvíľu trvalo a nakoniec pochopil, čo má babička na mysli … Myslela, že názov diaľnice E22, znamená aj maximálnu rýchlosť! Policajt sa pokúšal zadržať smiech. Všetko babičke vysvetlil a potom sa spýtal:

„Skôr, než odídete, mám otázku. Je všetko v poriadku? Všetky vyzeráte vydesene. “

„To nič nie je. Budeme v poriadku. „Odpovedala babička,“ Pred chvíľou sme vyšli z diaľnice E142. “

Zdieľajte tento článok so všetkými, ktorí majú radosť zo života a neboja sa skúšať nové veci bez ohľadu na to, koľko im je rokov! 🙂

Chod hore