Najkrajšie kráľovné a princovia v histórii! Moja obľúbená princezná Diana je tiež na tomto zozname.

Silné a silné, ženské a očarujúce – títo ľudia sú obdivuhodní. Pre niektorých sú príkladom imitácie, ideálu dokonalosti, pre ostatných – vzor zlého vkusu. Bude svet zachránený krásou, obrovským zdrojom sily a inšpirácie? V tejto zbierke sme pre Vás pripravili fotografie najkrajších kráľovských postáv sveta. Majú ideálne tvárové vlastnosti, výrazné oči a skvelé služby pre vlastenectvo.

Krása spasí svet

 

  • Princezná Diana

 

Dokonalosť štýlu a šľachty v jednej osobe. Diana sa v roku 1981 vydala za princa Charlesa a porodila pôvabných princov – Williama a Harryho. Princezná z Walesu je známa svojou charitatívnou prácou a otvoreným srdcom. Vo Veľkej Británii sa stále spomína a nazýva sa „kráľovnou ľudských sŕdc“. 

Princezná Diana

 

  • Jordánska kráľovná Rania

 

Má štyri deti, v roku 1993 sa vydala za kráľa Abdulla II. Vo svojom živote aktívne využíva všetky sociálne siete, angažuje sa v charitatívnych a mierových aktivitách. Rania porušuje všetky stereotypy ohľadom obrazu islamskej ženy. 

Princezná Rania

 

  • Princezná Masako z Japonska

 

Trikrát sa odmietla vydať sa za korunného princa Naruhita z japonskej cisárskej rodiny. Ich svadba nebola schválená spoločnosťou, pretože biografia dievčaťa nespĺňala kráľovské požiadavky. Po 8 rokoch manželstva sa narodila dcéra Aika. Závažná duševná choroba princeznej Masako jej nedovolí zapojiť do verejných aktivít. 

Princess Masako

 

  • Korunná princezná Mária Dánska

 

Matka štyroch detí, manželka dediča dánskeho trónu, korunného princa Frederika. Ich milostný príbeh je ako rozprávka, v ktorej sa jednoduché dievča vydalo za princa. Bez toho, aby porušila tradície krajiny, slúžila Mária v armáde ako vojenský pilot. V roku 2008 získala titul „Manželka roka“. 

Princezná Mária

 

  • Filip, princ grécky a dánsky

 

Piaty syn kráľa Konštantína II. Jeden z najžiadanejších ženíchov na svete. 

Princezná Diana  

 

  • Madeleine, švédska princezná

 

Druhá dcéra kráľa Karla XVI. zo Švédska. Svadba Madeleine a Christophera O’Neilla bola jednou z najbohatších slávností. Madeleine je matkou dvoch detí a tretie sa očakáva v roku 2018! Je uznávaná ako najkrajšia a sexy princezná na svete. 

Princezná Diana

 

  • Princ Hamdan z Dubaja

 

Jeden z 13 dedičov trónu emirátu v Dubaji. Je to skutočný orientálny princ – neuveriteľne krásny a báječne bohatý. Dostal vynikajúce vzdelanie vo Veľkej Británii. Zaoberá sa mnohými charitatívnymi projektmi, ochrancom práv ľudí s postihnutím. Nie je to snúbenec, ale sen! 

Princezná Diana

 

  • Catherine, vojvodkyňa z Cambridge

 

Manželka princa Williama, vnuka britskej kráľovnej Alžbety II. Catherine je často porovnávaná s princeznou Dianou, pripisujúc jej tituly „Lady Perfection“ a „ikona štýlu“. Na verejnosti vždy vyzerá skvele, rada sa objavuje v luxusných a zároveň najjemnejších šatách. 

Princezná Diana  

 

  • Grace Kelly

 

Slávna a talentovaná herečka, manželka princa Monaka Rainiera III. Ich svadba priniesla mimoriadny dojem na svetovú komunitu. Grace obchodovala s filmovou kariérou ako kráľovská manželka. A nie pre nič, ich rodina bola dokonalá – nádherný manžel, dobre vychované deti, krásna žena. Grace bola favoritom obyvateľov krajiny a veľmi úspešná vo všetkých snahách.

Princezná Diana

Krásne nie je možné považovať len za príťažlivosť. Je to obrovská moc, jednota nádhera a láskavosti. Každý má svoje tajomstvá, ale iba krása duše zachráni svet, určite si ho iste. 

prečíttaj si aj: 19-ročný muž týral svoju ženu… Chcel, aby zomrela. Len jedna vec jej zachránila život pred istou smrťou 

zdroj:takprosto.cc

Chod hore