Ohromujúci ženský horoskop, prezradí o tebe všetko. Toto si ani netušila o sebe.

Znamenie prezradí veľa o tebe. Isté črty osobnosti sú tipické pre každé znamenie. Dnes vám ukážeme ktoré dámy majú akú povahu v určitom znamení.

Baran

Si skutočná amazonka. Voči mužom sa prejaví tvoja vládnúca povaha, rada ovládáš ľudí a si v tom dobrá. Si veľmi prchká, hovoríš skôr než si premyslíš čo chceš povedať. Si veľkorysá ale len ťažko znesieš keď ti niekto protirečí. Práve toto ti robí problémy v zamestnaní aj v rodinnom živote.

Býk

Si láskyplná a trpezlivá osoba. Pre teba je najdôležitejšia láska a rodina. Budeš dobrá manželka aj mama. Ak niekto ublíží tebe alebo tvojej rodine, ten to oľutuje, lebo ty sa len tak nenecháš a ochráníš svoju rodinu. Nerada sa hádáš ale ak treba stojíš si za svojím.

Blíženci

Ty si ten typ človeka, ktorý nikdy nedospeje. Možno už si vydatá a už máš aj deti, ale ešte vždy sa správáš detinsky, čo môže hnevať ľudí v tvojom okolí. Si nepokojný typ, neustále hľadáš výzvy. Vždy sa musíš niečím zamestnať, neznesieš ak nemáš čo robiť. Rada si dôležitá.

Rak

Typická maminka. Skvelá mama aj manželka, rada ochraňuješ druhých, staráš sa o nich, navyše je to nevyhnutné pre teba aby si bola šťastná. Rak žije pre rodinu, deti predstavujú pre ňu všetko. Lepšie bude ak ťa nikto nenahnevá, lebo vtedy sa správáš ako bojovná amazonka. Nestrpíš aby niekto ubližoval tvojej rodine, si schopná vrhnúť sa aj do sporných situácií.

Lev

Si rozhodná osoba. Mnohý si to nemyslia, ale budeš dobrá mama aj manželka. Pre teba je dôležité aby ťa tvoja rodina počúvala, si rada stredobodom pozornosti, ale uznanie okolitého sveta pre teba neznamená nič.

Panna

Si veľmi empatická, ale ľudia sa len ťažko vedia vyznať v tebe. Veľmi rýchlo sa urazíš, máš rada keď sa svet točí okolo teba. Často využíváš svoju citlivosť. Zrelá žena tohoto znamenia je oveľa premyslenejšia a do popredia dáva svoju rodinu nie seba.

Váhy

Máš rada keď sa svet točí okolo teba. Očakávaš aby si bola stredobodom pozornosti a aby sa každý staral len o teba. Si urážlivá a často hysterická , lebo si zvyknutá že s tým dosiahneš všetko. Pre teba je rodina málo, potrebuješ aby ťa všetci obdivovali a uznávali tvoje úspechy.

Škorpión

Si veľmi nežná a ženská, ale beda tomu mužovi ktorý ti nelichotí. Vyber si takého muža, ktorého môžeš ovládať, lebo len ťažko znášáš aby niekto rozkazoval tebe, navyše si nevypočuješ ani názor iných, lebo ťa to jednoducho nezaujíma. Si tvrdohlavá a arogantná ale v staršom veku sa ukľudníš a vtedy už bude pre teba najdôležitejšia len rodina.

 

Strelec

Je to žena, ktorú si všimnete, pretože ste atraktívna a ženská. Ste veľmi vesela osoba, ktorá dokáže urobiť pre svoj cieľ obrovské množstvo práce a svojou vytrvalosťou si idete za svojimi snami. Niekedy musíte ale venovať pozornosť tomu, čo hovoríte, pretože váš jazyk neraz povie, čo sa mu zachce a môžete tým aj niekoho uraziť…

 

Kozorožec

Si ako úložisko nápadov a veľmi kreatívná. Nie len v pracovnej oblasti ale aj v každodennom živote si rada užíváš svoju umeleckú náklonnosť. Si ten typ človeka, ktorý si sama vyrobí aj stolík ak nenájde vhodný v obchode. Tvoja kretivita môže vystrašiť mužov, pretože vedľa teba cítia že nemôžu udržať krok s tebou.

Vodnár

Tvoja nálada je premenlivá a preto je ťažké ťa pochopiť. Tvoj manžel musí vedieť ako udržať tvoje výkyvy nálad v normále lebo to je tajomstvo rodinného pokoja. Si ten typ ženy ktorá je schopná sa uraziť aj za maličkosti a ani nepovie prečo sa hnevá. Jednoducho si užíváš že ľudia v tvojom okolí sa zaujímajú len o teba. Tvoja rodina ta aj tak prijíma.

Ryby

Si nevyspytateľná, v jednej chvíli máš dobrú náladu a za okamih sa správáš ako fúria. Neznesieš ak ti niekto hádže polená pod nohy keď chceš niečo dosiahnúť. Nedovolíš aby kôly niekomu sa ti vydarili plány tak ako si to želáš, preto sa často dostáváš do konfliktných situácií.

Chod hore