Otec sa už nedožil svadby svojej dcéry…Všimnite si jej kyticu!

Po smrti svojho otca v roku 2015 si Cathy Olidis sľúbila, že si chce spomienku na svojho otca uctiť aj na svojej vlastnej svadbe. Muž zomrel keď mal 59 rokov na rakovinu pľúc a nedožil ani jej najočakávanejšieho momentu v živote.

„Môj otec bol skutočne rodinne založený človek. Milujúci, starostlivý, veselý a urobil všetko, len aby sme sa mali všetci dobre. Nikdy nezabudnem na matkin pohľad v nemocnici…Povedala, že nie je pripravená stať sa vdovou.

Keď vyšla na povrch jeho diagnóza, s Benettom (neskôr s mojím mužom) sme sa stretávali vyše 7 rokov. Potom ho priateľ prišiel požiadať o moju ruku priamo do nemocnice…Hoci jeho choroba ovplyvnila aj rozumové schopnosti, neváhal a dal nám požehnanie!“ – spomína si Cathy.

Len ťažko sa vyrovnávala s tým, že už ho nebude mať na svojej svadbe. Z tohto dôvodu bola na obrad pozvaná len najbližšia rodina a priatelia. Všetko tak mohlo prebiehať v uvoľnenejšej atmosfére.

Nevesta dala svojmu otcovi čestné miesto a súdiac podľa fotografií, zosnulý otec zostúpil z neba, aby sa zúčastnil svadby. Pozrite sa na lúče slnka, ktoré dopadajú na novomanželov.

Okrem toho, žena si vytvorila konfety z pohrebných kvetov, ktoré vzala z otcovho pohrebu. „Ruže boli otcovými najobľúbenejšími kvetmi. Po jeho pohrebe som si dala vysušiť lupene a uchovala som ich až do dňa našej svadby.

Sústredila som sa na tú lásku, ktorá nás všade obklopovala a nie na neprítomnosť môjho otca. Jeho láska je a bude so mnou navždy, svadbou sa nič nemení. Bol tam a všetci sme to cítili.“

Príbeh Katie Olidis sa dotkla každého z nás. Nekonečná láska k otcovi v jej srdci nikdy nezomrie a vďaka ich svadbe môžu na neho aj naďalej spomínať.

zdroj:videoboom

Chod hore