Aký osud má jedinečné dievčakto so striebornými očami? Odhalili sme jej tajomstvo!

 

Už pri prvom podľade na toto malé dievčatko si určite všimnete jej netradičné sfarbenie oči. Je za tým genetika alebo nejaká choroba? Pozrite sa na to spolu s nami!

Čínske dievčatko, Primrose, sa narodilo matke, ktorá ju tesne po pôrode opustila. Dievčatko šlo do sirotinca, v ktorom sa o ňu samozrejme nestarali tak ako by mali. Možno aj to, že sa Primrose narodila s vrodeným glaukómom, ju jej mama nechala samú. Sfarbenie jej očí je spôsobené práve glaukómom. Okrem neho si dievčina prešla viacerými problémami ako napríklad problémami so sluchom.

Ak ked‘ si ju kvôli zdravotným problémom nikto neadoptoval, nakoniec si ju vybrala rodina z Ameriky, ktorú jej krásne strieborné oči očarili. Eryn, matka rodiny, sa jej statočne ujala aj napriek tomu, že má 2 vlastné deti. S manželom prežili počas procesu adopcie nekonečné peklo, no nakoniec sa to podarilo a malej princeznej už 2 roky poskytujú bezpečný a láskyplný domov.

Hned’ako ju Eryn uvidela, napísala adopčnej agentúre e-mail a chcela vedieť o nej čo najviac. Rodine neprekážalo ani to, že bola na druhej polovici zemegule. Boli odhodlaný jej pomocť. Aj ked‘ jej výchova nie je ľahká, rodina jej dáva každý deň najavo, že ju nikdy neopustia a budú navždy pri nej. Dievčatko veľmi málo komunikuje a máva záchvaty, no aj napriek tomu ju rodina nevymení za nič na svete!

zdroj:prezenu.joj.sk

 

Chod hore