Pri Poprade sa takmer stala hrozivá dopravná nehoda! Mladí chlapci sa pretekali medzi autami

Niekedy majú vodiči pocit, že jazdia v počítačovej hre a nikomu sa nič vážne nemôže stať. Opak je pravdou a tentokrát museli nezodpovednú jazdu riešiť policajti pri Poprade. Dvaja nezodpovední vodiči sa po trojprúdovej ceste rútili neskutočnou rýchlosťou! Asi mali pociť, že to, že vlastnia výkonné autá automaticky znamená, že môže jazdiť tak ako chcú a že nemusia dodržiavať pravidlá cestnej premávky.

Našťastie nikomu sa nič nestalo, no chýbalo pár sekúnd a mohla sa stať tragická nehoda. Všetko sa odohralo neďaleko Hozelca, na trojprúdovej ceste. Vodiči nakrátko zastavili a hned‘ na to, sa rozbehli tak, že ohrozovali nie len seba ale aj vodičov v protismere. Jeden z nich riadenie pred Popradom takmer nezvládol a zaradil sa na krajnicu do protismeru, pretože jeho jazda bola natoľko nebezpečná, že mohol spôsobiť dopravnú nehodu.

Vodiči mali naozaj šťastie! Keby jeden z nich strhol volant doprava, tak sa mohlo stať niečo naozaj vážne! Dopravný znalec aj policajti len krútia hlavami a dúfajú, že sa to už viackrát nezapakuje! Policajti taktiež prosia o pomoc okoloidúcich vodičov, ktorí všetko videli.

 

ZDROJ: noviny.sk

 

Chod hore