9 znamení, ktore môžu viesť k tomu, že si Vás tento rok zoberie za ženu!

Máte trvalý vzťah, je s ním všetko v poriadku a zaujímalo by vás to, kedy si váš partner povie, že vás chce požiadať o ruku? Manželstvo je veľmi dôležitý krok, ktorí iba niektorí ľudia absolvujú. Nezáleží na tom koľko rokov spolu trávite čas, tu máte niekoľko krokov, ktoré vám možno naznačia, že sa na vás niečo príjemné chystá.. Pre nedočkavé ženy :)

Signs He Is Going to Marry You This Year

1. Pozerá sa iba na vás!

Veľa žien sa bráni a chce aby sa ich priateľ pozeral iba na nich, všímal si len ich. Ale váš partner vás nikdy nenechá v neistote a stále sa vám venuje naplno. Nechce aby ste boli zahanbené alebo žiarlivé. Vy ste tá najpodstatnejšia osoba v jeho živote a nikto iný.

2. Chce byť iba s vami

Váš partner s vami trávi viac času ako s ostatnými, tak máte šťastie. Môj priateľ sa často snaží naznačiť, že musíme spolu hovoriť menej a menej sa stretávať, aby sme sa neomrzeli. Ale je to naozaj pravda? Keď sa ľudia naozaj milujú, chcú byť  spolu.

3. Prináša vám plány do budúcnosti

Vyhýba sa pri otázke o budúcnosti? Je stále nahnevaný, keď sa ho spýtate na deti alebo svadbu? Ak nie je, tak rád by si s vami predstavil budúcnosť a určite si vás chce zobrať za ženu.

4. Snaží sa, aby ste bola šťastná

Ak hocičo urobí, urobí to pre vás, ste veľmi šťastná osoba. Keď má pocit, že ste smutná, je smutný. Keď vidí, že ste šťastná tak je šťastný aj on. Nebojí sa vzťahových problémov a vždy ostane pri vašom boku aj pri ťažkých časoch.

5. Dôveruje vám

Má nejaké tajomstvo? Máte poci, že niečo pred vami skrýva? Ak ste si istý že vám naplno dôveruje a nechce mať pred vami mať žiadne tajomstvá, znamená to dostatočnú pripravenosť vstúpiť s vami do manželského zväzku. Úspešné manželstvo je obvykle postavené na dôvere a vzájomnom rešpekte. Je tam veľká šanca, že vaša láska bude trvať večne.

6. Chce s vami zdielať svoj priestor

Ak sa váš partner rozhodne opýtať, či chce s ním spoločne žiť, tak to nemusí znamenať, že chce ušetriť peniaze na nájomné. Je to znamenie, že túži a chce niečo vážnejšie ako len jednu noc alebo vášnivý sex.

7. Urobí si na vás čas

Bez ohľadu nato, ako veľmi je zaneprázdnený, vždy si nájde čas na zavolanie. Svoj čas s vami si veľmi váži a je veľmi rozrušený, keď ho sa s ním nemôžete vidieť. Keď sa krátko nevidíte, chce vám písať uprostred noci.

8. Ste jeho súčasť života

Záhŕňa vás spoločne do svojho života? Ak už je to rodinná dovolenka alebo iná mimoriadna udalosť, vždy vás zavolá. Ste je súčasť života teraz? Tak budete jeho každodenná súčasť života.

9. Akceptuje vás

Každý je svojím spôsobom jedinečný. Neusiluje sa o to, zmeniť vás. Váš partner vás prijal a miluje vás takú akú ste. Toto je najväčšie znamenie, že vás chce za svoju ženu. Samozrejme práva láska je jediná vec, ktorá vás spája ale niekedy ju nie je dosť pre manželstvo. Nezabudnite, že perfektné vzťahy neexistujú, takže buďte pripravený riešiť spoločne všetky problémy.

zdroj: en.amerikanki.com

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “9 znamení, ktore môžu viesť k tomu, že si Vás tento rok zoberie za ženu!”